1 jaar getrouwd

Dinsdag 29 augustus 2018: 1 jaar getrouwd!

En jeetje wat is het jaar snel gegaan! Ik had al een foto op instagram gezet en heb daar de nodige likes en reacties opgehad en daar ben ik echt super dankbaar voor! We hebben bewust niks op facebook gezet. Dit om prive redenen. Gelukkig heb ik een toffe en betrokken achterban op insta en daar ben ik onwijs blij mee en met jullie wilde ik het wel delen 😀

Terugblik

Op zichzelf is het geen overdreven bewogen jaar geweest hoor. Er is niet heel veel veranderd ofzo.
Wel is een kleine 2 weken na ons trouwen mijn schoonvader overleden. Dit was wel even een rauw moment na het onze trouwdag omdat we, vooral ik dan, aan het kijken waren of we toch nog op huwelijks konden. Het is allemaal een beetje anders gegaan dan we dachten. Typisch omdat ik zoals altijd een hele planning en dag in mijn hoofd had en dat is totaal anders gelopen.

Eerlijk?

Een van de dingen is de locatie: we kregen een mooi aanbod van mijn stage om dit daar te doen. Maar wij hadden het plan al in ons hoofd om het thuis gewoon in de achtertuin te doen. Dit hebben we dan ook gedaan. Niks mis mee. We hadden alles goed voorbereid, hapjes en alles stond al klaar. De getuigen waren er al natuurlijk want we trouwden al heel vroeg op de gemeente!
We hadden 13.00 uur ofzo op de uitnodigingen staan. Iedereen kwam later.. Goed kan gebeuren.

Kortom, ik denk dat de dag mooier had geweest als we het aanbod hadden aangenomen van mijn stagebedrijf. Ik kan mezelf nog steeds voor de kop slaan als ik er aan terug denk. Helaas kunnen we het niet meer overdoen.

Ik roep nog steeds: de 10 minuten op het gemeentehuis ( ja woord ) waren het mooiste van de hele dag!

En dan 11 september

Ik zit in de 2e week van het nieuwe schooljaar als ik op die bewuste maandag gebeld wordt door een van mijn schoonbroers: ze hadden pa gevonden en wisten niet of ie bewusteloos in de keuken lag. Om vervolgens door alle andere schoonbroers gebeld te worden van joh ze hebben pa gevonden. Uiteindelijk kreeg ik een telefoontje dat het waarschijnlijk toch einde verhaal was. Toen is er signaal gekomen vanuit de politie dat hij toch heen was gegaan. Dus ik weer gebeld door een van de jongens met de mededeling.

We wisten dat hij terminaal was. Dus we wisten dat het eraan kwam.

Hele bewogen week geweest waarin Jan en ik alles deden omdat hij ook de oudste was. Ik was contactpersoon voor alle instanties enzo dus heel wat afgebeld met de begrafenis ondernemer ook.

Mooi afscheid gehad gelukkig. Hij hoefde niet meer te lijden aan een verschrikkelijke ziekte en heeft dan ook eindelijk zijn rust mogen vinden. Veel te vroeg nog maar dit soort momenten komen nooit gelegen. En vooral rond deze periode is het gemis nog iets groter dan normaal. Logisch want door een misverstand was hij niet op ons trouwen aanwezig, wat uitgesproken is gelukkig! Ook met het schrijven van dit stukje heb ik het even moeilijk. Nier raar natuurlijk omdat het nog zo kort geleden is. Gelukkig hoef ik 11 september maar 1 uurtje jaar school.

Verder?

Verder is er niet heel veel gebeurd. We zijn gewoon ons ding blijven doen. We zijn niet anders gaan leven na 6 jaar samen te zijn en al ruim 5 jaar samen te wonen! We hebben er ook niet heel veel aan gedaan dit jaar omdat Jan nog herstellende is van een kaakoperatie.

Huwelijksreis

Ook deze hebben we nog niet gemaakt. We wilde vorig jaar maar dat ging natuulijk niet door. We hopen dit jaar nog een weekje weg te kunnen anders wordt het pas volgende zomer. Wel naar een warm oord uiteraard haha. Moet wel een beetje kunnen tannen uiteraard haha! I love zonvakanties!

Eindstand?

Het is geen spannend artikel geworden maar het waren toch wel een soort van highlights ( klinkt raar maar het sprong er toch wel uit in het 1 jaar getrouwd zijn ). Het belangrijkste is toch wel dat we gelukkig met elkaar zijn, zowel samen met elkaar als met het gezin. En ondanks dat we een minder leuke trouwdag hadden, hebben we genoten van de mooie moment en zullen we het elk jaar vieren met elkaar om er elk jaar toch een klein feestje van te maken. Oke dit jaar dan niet, maar de opvolgende jaren gaan we wel wat speciaals van maken en laten we dat niet meer verpesten!

Op naar nog veel mooie en gelukkige jaren met elkaar en ons gezin!

2
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Juliette - Strongbody.nlJuliette Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Juliette
Gast
Juliette

Gefeliciteerd met jullie anniversary! En vreselijk dat jullie je schoonvader zo vlak daarna hebben moeten verliezen. Veel sterkte daarmee. En hopelijk komt de huwelijksreis er binnenkort van!

Juliette - Strongbody.nl
Gast
Juliette - Strongbody.nl

Gefeliciteerd met jullie anniversary! En vreselijk dat jullie je schoonvader zo vlak daarna hebben moeten verliezen. Veel sterkte daarmee. En hopelijk komt de huwelijksreis er binnenkort van!