Aloe Vera van Elisa BHP

Een tijdje geleden ontving ik een aantal producten van Elisa BHP.

* Dit artikel bevat producten die door een bedrijf/merk zijn opgestuurd*

Ze hadden een oproepje voor bloggers en ik ben uitgekozen om een aantal van hun producten te testen!
Het leek me dan ook super tof om de producten van Elisa BHP te testen!

Het was supergoed ingepakt en de vulling functioneerde na het uitpakken prima als speelgoed haha

Het werd geleverd in super handige travel verpakkingen! En wie mijn Youtube kanaal volgt weet dat ik hier ontzettend fan van ben en dat ik deze altijd handig vind! Dus deze gaan zeker weer gebruikt worden met vakanties straks 😀

Even een closeup van wat er allemaal in zit:

Wat zit er allemaal in het pakketje?

 1. Handcrème
 2. Tandpasta
 3. Handcrème
 4. Showergel
 5. Reinigende facial tonic

Dit is in de volgorde hoe het in de verpakking zit. Ook zaten er nog wat extra dingen bij zoals:

 • een sachet dagcrème en een sachet nachtcrème
 • een luchtje
 • kauwgom ( deze heeft dezelfde werking als de tandpasta )

Hoe ga ik dit verwerken in op de site?

Ik ben van plan om er 3 artikelen over te gaan schrijven omdat het anders een veel te lang artikel gaat worden. Ook kan ik door trekafspraken bij de tandarts de kauwgom en tandpasta niet direct reviewen omdat ik las dat de tandpasta goed is bij wondjes in de mond.

 • Handzeep in combinatie met handcrème
 • Showergel in combinatie met facial tonic
 • Tandpasta in combinatie met de kauwgom

Vandaar de keuze om dit in meerdere artikelen doe, maar dat is niks vreemds als jullie me hier al langer volgen 😉

De sachetjes ga ik in de travel bak doen samen met de parfum die overigens heeeeerlijk ruikt <3

Ik wil jullie met dit artikel alvast kennis laten maken met de producten waar jullie de komende tijd kennis mee gaan maken!

En ik kan jullie verzekeren dat het echt heerlijk ruikt allemaal dus de komende tijd wordt het schrijven en reviewen helemaal geen straf! Dat is het sowieso niet maar met dit soort leuke dingen wordt het er alleen maar leuker van!

Kennen jullie Elisa BHP al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *