Beauty Kitchen introduceert Loadsa Honey Face Wash

Vandaag zet ik weer een product van Beauty Kitchen in het zonnetje!

Namelijk de Beauty Kitchen Loadsa Honey Face Wash! Ik ben echt gek op honing en dit was dan ook een leuk nieuwtje om te lezen!

Een kleine uitleg over Beauty Kitchen’s Loadsa Honey Face Wash

Beauty Kitchen introduceert als onderdeel van de Raw Inventions limited editions een innovatie om op te eten! Loadsa Honey Face Wash is geformuleerd met heilzame rauwe honing uit Engeland en is daarmee dé gezichtsreiniger voor de gevoelige huid.

Zoete verrassing

Loadsa Honey Face Wash is – de naam zegt het al – geformuleerd met maar liefst 51% Raw British Honey, duurzaam geoogst bij The London Honey Company. Rauwe honing is niet verhit waardoor alle krachtige anti-bacteriële eigenschappen die honing van nature bezit, blijven behouden. Hierdoor is de face wash ideaal voor de gevoelige huid en zelfs in te zetten bij problemen als rosacea en eczeem. Honing is bovendien rijk aan probiotica en antioxidanten waardoor de gevoelige huid snel herstelt en zich wapent tegen oxidatiestress en schade door luchtvervuiling.

Ook de droge en vette huid profiteren van deze face wash: honing herstelt de huidbalans waardoor de vette huid rustiger wordt en de droge huid wordt intensief gehydrateerd. Om de gevoelige huid te kalmeren, zijn specifieke essentiële oliën toegevoegd zoals spearmint, venkel, zoete sinaasappel en citroengras.

Hoe gebruik je de Face Wash?

Gebruik Loadsa Honey Face Wash ’s avonds om de huid van gezicht en hals te reinigen: een kleine hoeveelheid in de handpalmen wrijven en de rijke textuur in de vochtige huid masseren. Verwijder met een konjac sponsje of vochtige doek. Voor een heerlijk schone, gezonde en frisse huid.

Beauty Kitchen Limited Edition Loadsa Honey Face Wash is vanaf augustus 2018 verkrijgbaar

bij Holland & Barrett, www.hollandandbarrett.nl en www.hollandandbarrett.be .

Consumentenadviesprijs € 11,25 (150ml)

3 reacties Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *