Beauty Kitchen: Seahorse Plankton Transformation Body Cream

Een tijdje geleden ontving deze meid haar allereerste PR Pakketje!

* Dit bericht bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd*

En blij dat ik was! Zo tof ook! En wat ben ik verwend het met pakketje!

Ik kreeg een aantal producten opgestuurd van het prachtige merk Beauty Kitchen, een fijn 100% natuurlijk beautymerk! Ik ontving wat producten uit de Seahorse Plankton lijn.

En jullie weten dat ik erg fan ben van natuurlijk beautyproducten en was het ook helemaal geen straf om deze fijne producten te ontvangen!

Wat belooft dit product van Beauty Kitchen?

Seahorse Plankton Transformation Body Cream doet wat het belooft: het helpt je binnen 24 uur aan een stevigere huid! Neem een ruime hoeveelheid van de crème en masseer deze op de heupen, dijen, buik, billen, middel en armen tot de crème volledig is opgenomen. De volgende dag is de huid al steviger en gladder en ziet er egaler uit.

En wat kost het dan en wat krijg je hiervoor?

De producten van Beauty Kitchen zijn te koop bij Holland & Barrett.
De consumentenadviesprijs  is € 19,99  en hiervoor krijg je een inhoud van 150ml.

Hoe ziet het eruit en hoe is het bevallen?

Het is een witte crème die echt heel fijn uitsmeert op de huid! Het heeft een heerlijke frisse geur die ook goed blijft hangen gedurende de dag!! Bij mij trok de crème heel snel in! Iets wat ik zelf heel erg prettig vind bij een product dat je voor het hele lichaam kan gebruiken. Ik ben echt helemaal fan van deze body cream dus! Ik merk ook vrij snel verschil! Mijn huid reageert heel goed op het product en het goed inderdaad veel steviger aan! Ook zorgt het ervoor dat mijn huid er rustiger van wordt. Staat niet in de belofte maar voor mij wel een fijn extraatje!

Eindoordeel?

Ik kan dit product echt aan iedereen aanraden! Natuurlijke producten zijn altijd goed voor je huid!
En de prijs is voor zo een product echt prima. En je steunt er ook nog een het Seahorse Trust mee als je het koopt!

Zijn jullie al bekend met dit prachtige merk?

Ik heb nog veel meer producten van deze lijn liggen dus jullie zullen de komende tijd nog wat meer van Beauty Kitchen voorbij zien komen!

6 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Nog nooit eerder van het merk gehoord, maar het klinkt heel goed. Met de naam ‘Plankton’ erin verwacht je in de eerste instantie niet meteen een frisse geur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *