Biocura Deep Moisture Gel Masker Aardbei

Ik ga vandaag weer eens een masker doornemen met jullie.

En niet zomaar een masker. Dit is een masker wat ideaal zou zijn op warme dagen! Dus tijdens de hittegolf van vorige maand heb ik dit masker maar eens aan een test onderworpen!

We waren laatst bij de aldi en in de koopjesbak stonden een aantal gelmaskers voor € 1,00.
We hebben er 2 meegenomen waarvan ik er nu een test voor jullie, die met kiwi komt ook snel online!

Wat beloofd dit masker?

Het Deep Moisture Gelmasker Aardbei hydrateert de huid meer dan 24 uur. Het masker zorgt voor een aangename verkoeling en laat op u gezicht een gevoel van frisheid achter. Bijzonder aanbevelenswaardig op warme dagen.

  • Frisse aarbeiencellen zijn plantaardige microfruitcapsules die afkomstig zijn van aardbeien en die hun natuurlijke structuur behouden hebben. Net zoals de uitgangsvrucht zijn ook de fruitcellen rijk aan belangrijke vitale stoffen voor de huid.
  • Provitamine B5 houdt de huid soepel.
  • Hyaluronzuur beschermt tegen vochtverlies.

Welk resultaat word er beloofd?

  • een glad en gezond uitziend huidbeeld
  • fijne droogrimpeltjes worden verzacht
  • zorgt voor een fris huidgevoel

Hoe heb ik het masker ervaren?

Je moet het masker op een grondig gereinigde huid. Deze heb ik dan ook goed gereinigd met een reiniginsproduct.

Vervolgens heb ik het masker over mijn gezicht verdeeld. En je hebt ook helemaal niet veel nodig dus je kan echt wel even doen met het potje.

Dit moet je vervolgens 10-15 minuten laten zitten op je gezicht (en hals indien je dit meeneemt). Daarna moet je het met een droge doek afnemen.

Deze stappen heb ik uitgevoerd, maar eerlijk gezegd vind ik het afnemen met een droge doek echt niet fijn! Het schuurt enorm (ondanks het wassen met wasverzachter). Maar zo gezegd zo gedaan, heb ik mijn hele gezicht met de doek afgenomen.

Mijn huid bleef echter de hele avond een soort van sticky en toen ik vanmorgen wakker werd was mijn hele gezicht plakkerig en heb ik het met mijn routine schoongemaakt.. Vies dat het wattenschijfje was van stofjes en huidvuil van de nacht.

Erg jammer want ik was wel heel enthousiast over het gelmasker! Ik denk dat ik het masker met kiwi een na het douchen ga testen en dan afneem met een vochtige doek. Kijken of daar een verschil in zit?

Hebben jullie wel eens zo een gelmasker geprobeerd? En wat was jullie ervaring?

 

 

10 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Zelf nog nooit n gelmasker gebruikt eigenlijk! Spijtig dat het niet helemaal je ding was, zo n plakkerig gevoel zou ik ook niet fijn vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *