Blije ogen!

We hebben geen echte winter gehad en de afgelopen weken leek het wel zomer hier met soms 19 graden en de zon…

Die zon en die temperaturen vind ik top! Maar helaas heeft dat voor mij ook een kanttekening….

Juist, de pollen komen weer om de hoek kijken….. En laat ik nou net last hebben van hooikoorts…

Ik niet alleen, ook Jan heeft er erg veel last van helaas.

Een van de klachten die we beiden hebben is last hebben van geïrriteerde ogen. Heel vervelend, want het belemmert je zicht soms wel een beetje. Vooral ik met mijn bril heb er dan heel veel last van.

Gelukkig bied Similisan Hooikoorts oogdruppels de oplossing! Ik heb meerdere merken geprobeerd in het verleden ( heb er zelf al ruim 13 jaar last van ), maar ik moet eerlijk bekennen dat ik deze druppels toch wel heel erg fijn vind!

Het is gemaakt van natuurlijke ingredienten, deze zorgen onder andere voor het kalmeren en hydrateren van jeukende en/of irriterende ogen. Ook verkoelen deze druppels je ogen. Echt een uitkomst dus voor ons!

Hoe werkt het dan?

Eigelijk heel erg simpel: 1 of meerdere keren per dag 1 a 2 druppels per oog. Een kind kan eigenlijk de was doen bij wijze van!
En met 10 ml kan het flesje ook heel makkelijk mee op reis!

Waarom kiezen we voor Similisan?

Zoals ik wel vaker laat doorschemeren kiezen we steeds vaker voor voor producten die gemaakt zijn van natuurlijke ingredienten. En daarom wilde we dit ook proberen. En met succes! We gaan het zeker vaker halen als we het nodig hebben!

En het voordeel van deze druppels is dat je het ook nog eens kan gebruiken bij andere klachten, zoals allergie bij huisdieren en als je allergisch bent voor huisstofmijt.

Het is voor ons dus de uitkomst als het gaat om pollen, huisdieren en stofmijt!

Dus mocht je nog op zoek zijn naar een goede oogdruppel wanneer je last hebt van een van deze klachten, probeer dan eens de druppels van Similisan!

Kennen jullie dit fijne merk al?
Wat gebruiken jullie tegen hooikoorts?

 

* dit artikel bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd*

12 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Wat kan het vervelend zijn he?! Ik heb er zelf geen last van maar mijn ex man had er zo’n enorme last van dat het echt veel invloed had op ons leven.

  2. Hier zelf geen hooikoorts, maar de man wel. Hij heeft deze ook wel gebruikt en was hier zeker tevreden over. Het is duidelijk al hooikoorts periode want we hebben ze ook al weer in huis.

  3. Heb hier zelf geen ervaring mee en hoop ook dat ik dat niet ga krijgen.
    Het lijkt mij vreselijk om er zoveel last van te hebben dat het je ook nog eens kan belemmeren in je dagelijks bezigheden. Fijn dat dit product uitkomst bied voor je. Hopelijk heb je er dit jaar niet zoveel last van. Misschien dat je eens zou kunnen overwegen om honing of propolis van een plaatselijke imker te proberen? Mocht je geïnteresseerd zijn dan moet je er eens op googlen. In mijn omgeving zijn mensen al van een groot hooikoorts probleem afgeholpen door dit te gebruiken.

      1. De druppels mag je na opening niet langer dan 90 dagen gebruiken. Je kan het regelmatig gebruiken gebruiken om de symptonen te verzachte en te verminderen.

  4. Het is vroeg dit jaar he? Ik heb er zelf geen last van, maar ik zie om me heen al een paar mensen tranen, jeuken en niezen. Ik hoop dat dit een goede oplossing is!

  5. Ik heb gelukkig geen last van hooikoorts maar als ik zou hebben dan graag iets gebruiken dat natuurlijke ingrediënten bevat. Dit onthou ik voor mijn dochter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *