Diehard Kingsmanfan is helemaal happy!

Jeps, komt ze weer hoor! Weer iets met Kingsman!

Want jawel! Er komt een 3e film aan! Iets wat ik diep in mijn hart al hoopte en het is dan eindelijk sinds een aantal weken definitief gemaakt!

Research

Ik hou het al maanden in de gaten en volg dan ook een aantal fanaccounts op instagram! En toen ik al meerdere keren berichten voorbij zag komen ben ik het een paar weken geleden goed in de gaten gaan houden!

Er is meer!

Yes! Er komt ook nog een prequel aan! Kingsman The Great Game, dit speelt zich af rond de 1e wereldoorlog. En zo laten ze je zien hoe de Kingsman Agency een beetje ontstaan is zegmaar.

Ook komt er nog een Statesman film (waar de Kingsman in de 2e film mee samenwerkte) en een 8 uur durende tv show ( al kan ik me bij een tvshow niet veel inbeelden)!

Wachten, wachten, wachten

Juist want de 3e film gaat pas in januari 2019 opgenomen worden. En waarschijnlijk pas in 2020 in de bioscopen draaien. Maar dat zijn geruchten. Echte data zijn nog niet bekend helaas. Al hoop ik heel hard dat de opnamens eerder gaan beginnen dan we eerder dan 2020 naar de bios kunnen! Afwachten dus!!

Helaas is de 3e Kingsman film ook de laatste en zal het een afsluitende film zijn van de Eggsy-trilogie (zo wordt het op internet genoemd). Maar stiekem hoop ik dat de film zo goed is dat ze toch nog doorgaan ( net als James Bond, hoeveel films daar al niet van zijn).

Maar goed eerst maar eens kijken wat er als eerste komt van de serie Kingsman wat in de planning staat. Vervelen ga ik me de komende 2 jaar niet denk ik zomaar haha.

Mochten jullie de Kingsman nog niet kennen? Ik heb de 1e film en de 2e film gereviewd hier op het blog.

5
Reageer op dit artikel

avatar
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
CiskaDaisyNicole OrriënsForever38.com (Vera)Custódia Chineva Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Custódia Chineva
Gast

Ik ken deze film niet, hij klinkt igv als een leuk film Xxx

Forever38.com (Vera)
Gast

Leuk nieuws! Ik vind Kingsman ook helemaal leuk! En hoe gaaf zou het zijn als dit een reeks a la James Bond zou worden! Nou ja, eerst nummer 3 afwachten!

Nicole Orriëns
Gast

Ik heb er nog niet 1 van gezien moet ik bekennen. Ik zal het eens nader gaan bekijken.

Ciska
Gast

Ik ken de films nog niet, maar lijken me wel gaaf!