Dr. Organic Pro Collagen+ Anti-Aging

Het is weer eens tijd voor uitbreiding bij Holland and Barrett en dit keer met nieuwe lijn van het mooie merk Dr. Organic!

Dr. Organic blijft zich vernieuwen met innovatieve, natuurlijke producten voor een mooie huid. De nieuwste lijn bestaat uit drie effectieve anti-aging moisturizers voor verschillende huidtypen. De Pro Collagen+ Moisturizers zijn geformuleerd met werkzame plantenextracten.

Het klinisch geteste Pro Collagen complex is een extract van zwarte besblad dat rijk is aan Biotine (Vitamine B8) en Hyaluronzuur. Vitamine B8 bevordert een gezonde en mooie huid terwijl hyaluronzuur een uitstekende vochtbinder is die de huid soepel en stevig houdt.

Binnen vier weken zorgt Pro Collagen+ dat de huid gladder wordt en steviger aanvoelt. Ook fijne lijntjes verminderen zichtbaar.

Zoals alle producten van Dr Organic bevat Pro Collagen+ geen parabenen, SLS (Sodium Lauryl Sulfaat), kunstmatige kleurstoffen of andere veelgebruikte additieven.

Alle Pro Collagen+ Moisturisers zijn geformuleerd met een gepatenteerde mix van bioactieve extracten.

Elk serum bevat een unieke, natuurlijke werkstof:

  • Probiotische Melkproteïnen
  • Dragon’s Blood
  • Black Pearl Complex

Pro Collagen+ Anti-Aging Moisturiser met Black Pearl Complex €21.85

Remineraliserend, huidverstevigend serum
Bestrijdt huidveroudering en rimpels
Geschikt voor alle huidtypen

Pro Collagen+ Anti-Aging Moisturiser met Dragon’s Blood €21.85

  • Hydraterend en herstellend serum
  • Anti-rimpelwerking
  • Ideaal voor de gestreste, droge en gevoelige huid

Dragon’s Blood is een rozijnachtige vrucht met een krachtige anti-agewerking. Het bijzondere Dragon’s Blood-extract dat wordt gebruikt in deze moisturizer is een kalmerend ingrediënt dat roodheid tegengaat en de tekenen van huidveroudering bestrijdt. Het effectieve Pro Collagen complex stimuleert de vorming van collageen en elastine in de huid. De huid ziet er straalt en wint elke dag aan elasticiteit.

Pro Collagen+ Anti-Aging Moisturiser met Probiotische Melkproteïnen €21.85

  • Een verzachtend en balancerend serum
  • Vermindert rimpels
  • Ideaal voor de gemengde en de vette huid

Deze Anti-Aging Moisturiser bevat een probiotische eiwitten die zijn verkregen uit melkproteïnen. De formule verzacht en kalmeert de onzuivere huid en gaat roodheid en onzuiverheden tegen. Het Pro Collagen complex met Biotine en Hyaluronzuur zorgt voor een gezonde glans en verbetert de elasticiteit van de huid.

Dr. Organic biedt ecobewuste beautyverzorging met respect voor de aarde en is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) in Nederland en België. Voor informatie, vestigingen en de webshop: www.hollandandbarrett.nl en www.hollandandbarrett.be

De lijn is vanaf juli te verkrijgen in alle vestigingen in zowel Nederland als België!

Eén reactie Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *