Endless love with Kaya Sieranden + WINACTIE

Dais en sieraden. Het valt niet te missen!

Mensen die mij al langer volgen weten dat ik een liefde heb voor sieraden. Vooral kettingen, armbande en oorbellen.
Een van de dingen die ik echt heel tof vind om dragen zijn sieraden met tekst. En dan bedoel ik natuurlijk gegraveerde sieraden!

Het maakt een sieraad echt uniek vind ik. Een van de dingen die ik heel altijd heel erg gaaf vind is een naamketting, deze is ook weer erg persoonlijk en ik hou er echt van. En omdat ik al iets heb met de naam van de kids, koos ik er dit keer voor om de naam van Jan te laten graveren op een prachtige ketting. Omdat onze liefde voor elkaar endless is heb ik gekozen voor deze prachtige infinity ketting (je hebt deze overigens ook als een prachtige infinity armband). Ondanks we elkaar elke dag gewoon zien, vind ik het fijn dat ik mijn gezinnetje bij me heb waar ik ook heen ga 🙂

Ook niet geheel onbelangrijk…

De levering van deze ketting was echt supersnel! De volgende dag was hij al binnen! En alles wordt met liefde met de hand gegraveerd! Echt een topservice! Iets wat ik hoog in het vaandel heb staan. Altijd goed dus!

Een kansrijke toekomst!

Het mooie aan Kaya Sieraden is dat ze een prachtig doel steunen! Namelijk het Giving Back Project, waarmee ze kansarme kinderen in Gambia helpen om onderwijs te kunnen volgen.
En wie me langer volgt weet dat ik dit erg support! Want elk kind verdient een kans en een goede toekomst!

En dat is nog niet alles!

KayaSieraden heeft nog veel meer mooie dames sieraden, maar ook een mooie collectie voor de jongste dametjes onder ons!

Ik mag een van jullie blij maken met een waardebon van € 20!

Wat moet je daar voor doen?

  • Laat een reactie achter dat je mee doet.
  • Like Kaya Sieraden op Facebook of Instagram mocht je een van beide niet hebben, allebei mag ook.
  • Like By Vosje op Facebook of Instagram mocht je een van beide niet hebben, allebei mag ook.

De winactie loopt tot 30 oktober 2018 om iedereen zo een eerlijke kanst te geven. 

31 oktoboer 2018 maak ik de winnaar bekend

*Dit artikel bevat artikel dat door een merk/bedrijf is opgestuurd*

11 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Ik doe graag mee aan deze winactie! Wat hebben ze toch ontzettend mooie sieraden bij Kaya Sieraden. Daar zou ik heel graag iets willen uitzoeken 🙂

    Liefs,

    Bente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *