Fashion: Benthe by ByHinke

Wanneer ik de vraag krijg of ik toe ben aan wat nieuws van ByHinke, kunnen jullie vast wel raden wat het antwoord is πŸ˜‰

* Dit artikel bevat producten die mijn door een bedrijf zijn toegestuurd*

Ik mag mijn By Hinke stash uitbreiden en dat vind ik natuurlijk weer supertof! Want ik ben een onwijze fan van By Hinke! Maar dat wisten jullie natuurlijk wel!

Ik gebruik Kitty en Sietske elke dag, neem ze overal mee naar toe en worden dus ook goed gebruikt.

Ik ga jullie weer een mooie uitleg geven zoals vorige keer hoe fijn mijn nieuwe aanwinst weer in gebruik is. Want ja heb haar direct weer een vuurdoop gegeven tijdens de boodschappen!

Ik kreeg er 3 opgestuurd maar daar kom ik straks nog op terug!

Deze 3 prachtige Benthe’s zijn wederom weer met de hand en met heeeeeeel veel liefde gemaakt door topper Hinke! Stuk voor stuk uniek en een musthave voor elke vrouw!

Wie is Benthe?

Benthe is een meid uit de categorie portemonnees, lekker compact maar er kan nog een hoop in mee.
Ze heeft 3 ruime vakjes aan de buitenkant voor pasjes en en een gedeelte voor je brief en muntgeld.
Net zoals alle andere zussen kan Benthe in elke gewenste kleur of kleuren combinatie gemaakt worden.

En mijn Benthe?

Ik mocht er een voor mezelf bedenken en heb de zwarte variant gekozen. Dit was overigens ook de combinatie waar ik de vorige keer met Kittie al voor gevallen was maar toch niet gekozen had. Heb ik nu toch nog beide keuzes πŸ˜€ Hoe tof is dat!

Ik heb haar dus al meegenomen met boodschappen doen en had haar meegenomen samen met Kittie! Ging ze prima in mee. Had alleen maar een pinpas mee en mijn huissleutel in Benthe, mijn paspoort en telefoon gingen zoals gewoonlijk mee in Kittie.

Ik moet zeggen dat ik weer onwijs blij ben met deze knapperd in mijn By Hinke stash en ook dit keer ben ik niet teleurgesteld! Maar ik had ook weer niet anders verwacht van Hinke! Ondanks ze het super druk heeft blijft ze top kwaliteit afleveren!

Hoe zit het dan met die andere knapperds van By Hinke?

Jaaaaa, daar kwam ik nog op terug! Ik heb samen met ByHinke een leuke Give Away en mag de ander 2 weg gaan geven aan 2 van mijn volgens!

Hoe wie wat waar?

Meedoen is heel makkelijk:

  • ga naar mijn InstagramAccount
  • Hou mijn account goed in de gaten want vanaf morgen ( 25 maart 2018 ) gaat de Give Away van start πŸ˜€

9 reacties Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *