Gezinsuitbreiding

Jullie zullen wel denken: Dais moet je ons niet iets vertellen?

Nee, ik heb het niet over onszelf. Mijn make-upstashfamilie heeft een uitbreiding. En dan vooral het gezin Make-upkwasten.

Yes, ik mag weer eens een aantal kwasten toevoegen! En niet zomaar kwasten!

De kwaliteitskwasten van Real Technique 😀

Ik hoor veel goede verhalen over Real Technique kwasten en heb er nu eindelijk een aantal in mijn bezit!

Ook belangrijk: Real Technique is Cruelty-free en Vegan!

Mini multitask brush

Dit is de kleinste van het stel, een alleskunner in een handig travel formaat! Ideaal, heb nu al mijn ideale travel brush gevonden voor het aanbrengen van bronzer, blush, settingpowder etc.!

Door de handige vorm houden ze fijn vast en door de platte achterkant kan je hem tussendoor neerzetten! Superhandig, zo rolt je kwast niet weg 😉

Setting Brush

Ook dit is weer een handige veelzijdige kwast 🙂 Je kan er je concealer mee setten, maar ook highlighter en contour kan prima met deze brush gedaan worden! Ondanks dat ze wat groter is kan deze ook prima mee op reis! Vooral omdat ze voor meerdere dingen gebruikt kan worden!

Eyes Smudge + Diffuse set

Dit is echt een set die ik nog zocht! Zoals jullie wellicht weten wanneer jullie ook mijn make-upvideo’s zien: ik heb wat issue’s met het aanbrengen van een randje oogschaduw onder mijn ogen. Want ja, mijn huidige brushes zijn er te groot voor! Dus hoef fijn zijn is dan die Precision brush! En ik wil echt gaan oefenen met oogpotlood dus ik ga de Smudge brush lekker goed gebruiken komende tijd! Hou zeker mijn beauty insta in de gaten want daar post ik nu mijn looks op.

En de puntenslijper is zeker een goede aanvulling bij deze set. En ik ben hier blij mee, want eindelijk heb ik eens een goede. Ik merkte toch wel dat goedkopere merken puntenslijpers toch wel van mindere kwaliteit zijn helaas.

Nu nog een paar oogschaduwkwasten scoren dan kan ik weer even vooruit met mijn stash make-upkwasten 🙂

Ik heb helemaal fan van Real Techniques en dit zijn zeker niet de laatste! Want ze werken echt heel erg fijn!!

 

De prijzen variëren van € 11.95 – € 15.95, dus erg betaalbaar!

 

Wat vinden jullie van deze toffe brushes?

 

11 reacties Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *