Healthy: Detoxing that body!

Enige tijd geleden heb ik besloten om te beginnen met een healthy lifestyle.

En dat gaat op zich wel goed! Het lag even stil omdat ik een kleine aanrijding had een paar week terug, dus sporten wilde echt niet met een beste blauwe knie. Op wat lichte yoga na dan.

Eten gaat stukken beter! Ik eet elke ochtend mijn havermoutontbijtjes a la Marloes van Optimavita en merk dan dat ik veel minder behoefte heb aan verkeerde tussendoortjes.
Al betrap ik me erop met dit ontzettende warme weer dat ik wel sneller snack in de avonden.. Vast iets met de warmte ofzo..

En daar was ineens Uzuma! Mijn redsters in nood!

En wat een geschenk uit de hemel was het toen ik benaderd werd door Uzuma! Of ik de juices wil reviewen. Nou daar zegt een fitmom natuurlijk geen nee tegen! Het past echt supergoed in de healthy lifestyle die ik leef!

En net op het goede moment ook, nu met de warmte. Zoals ik al aangaf snoep ik weer net iets te veel en dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Dus heb ik mijn lichaam afgelopen week heerlijk gedetoxed met Uzuma Detox Sapkuur!

De smaken uit de Detox kuur

Ik had aangegeven dat ik een sinaasappel/mandarijn allergie heb en daarom is er bij mij een smaak verwisseld! Echt een topservice en ben superblij dat ik een hele keer van 3 dagen optimaal heb kunnen volmaken!

De smaken die in de Detox kuur zitten waren bij mij:

 Aura  – | granny smith | komkommer | selderij | spinazie | passievrucht | gember | limoen |

 Fuse – | wortel | appel | bleekselderijstengel | komkommer | rode biet | limoen |

 Karma – | appel | spinazie | boerenkool | brocoli | komkommer | banaan |

 Zen – | appel | komkommer | venkel | avocado | spinazie | boerenkool | brocoli | limoen |

Het mooie van de juices is het volgende:

Citaat Uzuma.nl

Slechts een 240ml flesje van ons vers geperste, green juice bevat dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen als 1 kilo verse groente en fruit. Er kan altijd en overal van worden genoten. 

Hoe werkt dit detox programma dan?

Op de site staat per programma een overzichtje wanneer je wat moet drinken. Ook kan je de tijden bijhouden met de handige app van Uzuma! Dit heb ik gedaan icm mijn maschaplanner hihi. Ook drink je om het uur een glas of in mijn geval een beker van tastea met water.

Volgens het programma eet je verder niks tijden het detoxen. Dit was wel iets waar ik even aan moet wennen met detoxing. Maar als je dit eens in de zoveel tijd doet, is het prima te doen! Ik kan dit niet te vaak doen, omdat ik natuurlijk ook moeder ben. En tja dan kan ik eigenlijk niet te veel eten overslaan natuurlijk 😉 Maar ik zeker vaker even detoxen!

En de WMD (die over de watervoorziening gaat) is op dit soort dagen wel blij met me, want ik moest me toch vaak naar de wc joh. Logisch als je ziet hoeveel je dan drinkt op een detox dag!

De smaken moet je even aan wennen maar als je het eenmaal gewend bent is het goed te doen en haal je je dosis vitaminetjes wel!

Aanrader?

Ja zeker! Ook vanwege het feit dat het echt super lekker is om op een gezonde manier je lichaam te reinigen. Geen chemische rommel of iets je lichaam in gaat. Gewoon lekker puur! Het is een goede en gezonde aanvulling op je healty lifestyle.

Ook fijn om te weten is dat het volledig vrij zuivel, gluten en soja. En ook geschikt voor veganisten.

Er is meer

Natuurlijk is er niet alleen een Detox kuur. Je kan kiezen uit diverse programma’s en er is ook nog een proefpakket waarin je eerst kan kijken of de smaken je bevallen voordat je aan een programma begint. Welke programma’s zijn er en wat is het in een notendop?

Sapkuur Steady – ontwikkeld voor mensen die hun huidige gewicht willen behouden of tot 3 kg willen afvallen.

Sapkuur Fit – compleet pakket dat een waardevolle aanvulling is van je eetpatroon met essentiële bouwstoffen, waardoor jij je leven kunt leiden zonder jezelf tekort te doen.

Sapkuur Slim – speciaal ontwikkeld voor personen die veilig en snel gewicht willen verliezen.

Sapkuur Break – perfecte sapkuur voor iedereen met een moderne levensstijl. Of je nu druk bent op het werk, of thuis voor het gezin zorgt, BREAK biedt je lichaam wat het nodig heeft. Heb je simpelweg niet de tijd om dagelijks voldoende fruit en groente te eten? Dan is Uzuma BREAK er voor je!

Kennen jullie Uzuma al? Juicen jullie ook wel eens?

 

 

2
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
JoanneKimberley Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Kimberley
Gast

Echt super he! Ik heb het Break programma gevolgd en ik vond het een heerlijke aanvulling op mijn vitamines . Heerlijke sapjes!

Joanne
Gast

Ik ben altijd bang dat van die sapjes ontzettend smerig zijn, haha! Vooral zo’n groene met spinazie lijkt me wel heftig.