Hoe bereiden wij de kerst voor?

Jawel hoor, de ouwe sint is net weer weg en Dais begint alweer over kerst..
Zoals ik al eerder aangaf ben ik echt een Kerst mens 🙂
Maar de beste man is alweer vertrokken naar het warmere Spanje (geef hem eens ongelijk, zou het ook doen hoor) en we gaan ons klaar maken voor de Kerstdagen die er aan zitten te komen over een kleine week.

Hoe bereiden wij ons daar op voor?

Natuurlijk zorgen we er eerst voor dat het huis een leuke versierde boom heeft (je wilt niet weten wat voor een: 2m15!) en dat het huis goed versiert is in de kerst sferen! Zodra je dat kerst gevoel hebt kan je eigenlijk pas echt beginnen met de voorbereidingen.

Allereerst bedenken we op welke dag we de cadeautjes gaan uitpakken. Aan de hand daarvan maken wij onze (lees mijn) welbekende planning op.

Dit jaar vieren we weer eens gezellig kerst bij mijn schoonbroer en zijn lieve vriendin.
De heren gaan laminaat leggen dus we vieren dit jaar bij hun kerst. Oud en nieuw doen we dan hier bij ons.

Ik weet al dat we een van de kerstdagen gaan gourmetten. De andere dag doen we moluks 😀 Zussie is moluks en ik ga het dit jaar leren maken dus dat beloofd wat in de keuken hihi..

Ik verklapte laatst tijdens een van mijn video’s al een beetje wat mijn kleuren voor de Kerst gaan zijn. Dus ik ga daar dan ook weer een look rond verzinnen. Deze komen sowieso online op zowel mijn YouTube Kanaal als hier op het Blog.

Qua outfit ben ik nog niet helemaal zeker wat ik aan ga doen bij de dagen. Ik weet wel dat ik een van de dagen mijn nieuwe kerstjurk ga dragen die ik zelf een paar maand geleden gehaakt heb. Wat ik verder aan doe geen idee nog. Gelukkig heb ik nog wel wat tijd om dat te bedenken hihi.

Hoe bereiden jullie je voor op de kerst?

Reageer op dit artikel

avatar