Hoe ging mijn eerste stageweek?

Ik loop weer stage! Het is een onderdeel van mijn opleiding en nu ook bepalend voor het halen van mijn diploma.

Want ja, ik kan nog zo goed slagen voor alles, als de stage niet goed is krijg ik niet direct  mijn diploma en moet ik studieverlenging gaan doen…

Hoe is de eerste week verlopen?

Ik heb nu net 3 dagen stage gelopen bij een onwijs leuk bedrijf! Ik heb met geheimhouding te maken dus kan niet al te veel zeggen, wel kan ik jullie vertellen hoe ik de eerste week ervaren heb.

School en stage

Ik heb op maandag en dinsdag een terugkomdag, nouja, op de dinsdag is het meer een ochtend. Omdat docenten op de dinsdagmiddagen altijd vergaderen.

Ik loop dan op de dinsdagmiddagen, woensdagen, donderdagen en vrijdagochtenden ( 08.30-13.30 ) stage.
En ik heb weer de mogelijkheid gekregen om te thuiswerken op de vrijdag. Puur omdat er dan echt niemand aanwezig is en het dan wel heel eenzaam wordt om daar te zitten hihi. De dinsdag middag is puur om de uren van de vrijdag middag te compenseren 😉

En ik moet zeggen dat de eerste week mij prima bevallen is! Wel even wennen hoor om weer op een kantoor te zitten. Normaal zitten we op school een groot deel van de tijd niks te doen en dan is echt aan het werk gaan op de werkvloer wel weer even wennen!

Maar eerlijk? Ik vind het heerlijk om weer lekker aan het werk te zijn! Ik werk op een onwijs leuk en leerzaam bedrijf en ik heb leuke collega’s om mee te werken! Ik ga een leuke en leerzame tijd in tot aan de zomervakantie en wie weet hoe de dingen gaan lopen na die tijd?

Ik ga nu lekker genieten van een wel verdiende voorjaarsvakantie, want wat is het toch lekker weer met die zon!!!
Helaas zit echt op vakantie gaan er nog niet in, maar we gaan lekker genieten van een weekje rustig aan doen 🙂
Al ga ik dinsdag wel even een dagje heen om in de flow te blijven en wat reserve uren op te bouwen 😉

Wat gaan jullie deze vakantie doen?

2 reacties Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *