Ik ben ik en jij bent jij

Lieve volgers,

Mijn naam is Jennifer, woonachtig in Delft samen met mijn dochter van 4 en mijn vriend van 32.

Sinds een jaar geleden ben ik begonnen op YouTube, onder de naam “Beautyblush”.

Ik maak video`s over make up en dingen die ik uitprobeer. Binnenkort komt er een video online over de Brush cleaning set.

Eigenlijk wil ik ook erg graag weekvlogs maken of maandvlogs met de leuke dingen die ik mee maak. hebben jullie leuke suggesties, dan hoor ik dat ook uiteraard heel graag!

Ik zal even verder gaan mijzelf voor te stellen en vertellen over mijn hobby’s

Hobby’s:

  • Fotograferen
  • Visagie
  • kleding maken/bedenken
  • zingen

Fotograferen: Fotograferen doe ik in combinatie met visagie( make up,) met fotografie en make up kan ik even mijn creativiteit kwijt. ik heb nog onwijze toffe ideeën die ik uit wil werken, ik maak dan een moodboard en dan bespreek ik dan met het model. Foto`s zal ik uiteraard met jullie delen! Alleen nog even geduld!

Visagie:  in 2016 heb ik mijn certificaat behaald ik deed een thuiscursus en omdat mijn hart daar ligt had ik die binnen no time gehaald. soms ga ik samen met een vriendin shooten zij is dan de fotograaf en ik doe de make up. ook deed ik dat met een vriend!

Kleding maken/bedenken: sinds kort ben ik weer begonnen met het maken van kleding ik heb dat vak ooit op school gehad, en ik verveelde me dus ik dacht ik ga een naaimachine aanschaffen. Ik ga gewoon weer naaien, super leuk ik heb al 2 rokjes gemaakt en 1 jurkje en een etui. Ik ga natuurlijk nog veel meer maken, ik wilde prematuur kleertjes maken omdat ze of heel duur zijn of amper te koop en ik wil dat het toegankelijk is voor iedereen want, niet iedereen heeft het breed.

Zingen: Ja, zingen dat is een hobby nooit iets mee gedaan! of toch wel? ja oke… ik heb een keer auditie gedaan als duo samen met een vriendin we kwamen natuurlijk niet door de eerste ronde het was niet vals maar niet goed genoeg. Oke thx… die steken we in onze zak kortom lekker onder de douche blijven zingen haha…

Ben jij benieuwd naar mijn YouTube kanaal of wil je iets leuks zien dat ik ga testen laat het even weten, en wie weet neem ik jou idee mee in mijn volgende video.

Vergeet geen duimpje omhoog te doen en de abonneren wil je geen video missen klik dan even op het belletje

Liefs Beautyblush xoxo

https://www.youtube.com/channel/UCi98UBpWyYE_dk6-G4F11ag?view_as=subscriber

 

 

 

13 reacties Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *