Mijn top 5 make-up producten

Vandaag leek het me leuk om een keer mijn top 5 make-up producten te laten zien.

Ik ga per categorie een aantal producten benoemen waar ik helemaal weg van ben! Dat kan 1 product zijn maar ook 3 bijvoorbeeld. Wel zet ik per groep alles in 1 keer op de foto, anders wordt het veel te lang haha.

1. Lipstick

Hier heb ik 3 favoriete kleuren en merken.

De eerste is van NYX in de kleur baby pink. Ik vind de formule wel fijn alleen zou ik hem wel in meerdere kleuren willen hebben.

De tweede is de Deborah Milano in een mooie roze/rode kleur. Heb hier helaas geen naam bij. Dit is een kleur die ik vaak draag wanneer ik belangrijke afspraken heb zoals sollicitaties. Maak ook als ik roze tinten draag in combinatie met zwart.

De laatste is de nieuwste van de stash en dat is de Biocura Toffee van de Aldi. Dit is een nude kleur die eigenlijk wel bij heel veel looks kan. Zowel make-up- als kledinglooks.
Ondanks de zachte structuur is het een lipstick die wel wat kan hebben en daarom ben ik van deze ook fan!

2. Oogschaduw

Ook hier heb ik een aantal favorieten.

De eerste is weer een NYX product. Het lid lingerie palette vind ik een heerlijk palette om ooglooks mee te maken! Vooral omdat je een ideale transitiekleur hebt en vervolgens goed kan spelen met de rest van het palette.

De tweede is mijn bekende Essence trouwkleur! Deze heb ik toen speciaal voor het trouwen gekocht en gebruik hem nog vaak als een shimmery kleur in mijn ooglooks met bijvoorbeeld roze.

Het derde palette is een palette van de Wibra. Deze heeft Jan mij een keer cadeau gedaan (doet hij wel eens vaker make-up geven zonder een aanleiding ofzo, gewoon omdat ie mij zo lief vind ?). Het is een palette met hele mooie neutrale kleuren die je mooi kan gebruiken bij een nude look.

3. Mascara

Ook dit is iets waar ik niet zonder kan! Op het moment heb ik er 2 in gebruik heb heb ik ernog een van de Primark geseald liggen dus ga ik de 2 in gebruik even doornemen met jullie.

De eerste is een mascara van de Cien van de Lidl. Het is een fijne mascara die je wimpers een mooie uitstraling geeft. Ik krul zelf mijn wimpers nog steeds niet dus bij mij zie je het wow effect niet. Maar je ziet wel verschil. Ik denk dat als ik ze wel zou krullen het wow effect wel meer aanwezig zal zijn.

De tweede is de Miss Hippie Mega Volume van L’oreal Paris. Deze is ook echt ontzettend fijn en wissel daarom de Lidl graag af met deze hihi. Deze heeft duidelijk wel direct al een boom effect op mijn wimpers. Wordt nog wat als ik eindelijk eens een wimperkruller zou gaan kopen hihi.

4. Blush

Ja ook hier heb ik een aantal favorieten.

De eerste favoriet is de Chrome Blush van de Essence, deze kreeg ik ooit als goodie door de mascara die niet goed was. Het is een mooie blush die niet mega extreem shiny is en ik dan ook graag gebruik.

De tweede is ook een blush van de Essence maar dan mat. Ook deze vind ik erg fijn om mee te werken. Deze is ook niet heel erg aanwezig maar geeft je wel een mooie blos op de wangen ?

Ik heb natuurlijk wel rozige blushes in complete palettes zitten maar die gebruik ik niet heel vaak.

5. Lipgloss

Juist ja, jullie lezen het goed! Ik gebruik gewoon nog old skool lipgloss. Soms single en soms in combinatie met lipstick.

Op het moment heb ik 1 favoriet en dat is de Wet Wet Wet lipgloss van de Essence, ook deze zat bij de goodies van de mascara. Deze gebruik ik single omdat hij van zichzelf al heel erg gepigmenteerd is.

Dit waren dan mijn favorieten op het gebied van make-up. Omdat ik meerdere favorieten heb leek het me de beste keus om het op deze manier te doen ?

Wat zijn jullie favoriete make-up producten?

 

Eén reactie Voeg de jouwe toe
  1. Ik heb vandaag voor het eerst sinds jaren weer Essence en Catrice makeup gekocht. Ik nen voornamelijk dol op MAC en Too Faced.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *