Mijn werkplek

Ik heb het al vaker door laten schemeren maar ik ben bezig met werkplek voor het bloggen en youtuben.

Nu kan het bloggen natuurlijk overal zolang ik maar internet heb ( nog niet eens dan pak ik gewoon word haha ), maar het youtuben in de woonkamer is gewoonweg niet ideaal. Dus tijd voor een werkplekkie waar ik alle spullen goed kwijt kan en waar ik ook mooie productfoto’s kan gaan maken!

Kantoor aankleden

Ik heb gekozen voor een strakke interieur stijl en het is voornamelijk wit. Dit heeft te maken met de flatlay voor het blog en mijn instagramfeed! Vandaar ook de witte werktafel. Deze heb ik overigens gratis over kunnen nemen via facebook! Super toevallig dus dat ik die tegenkwam, scheelt toch weer even € 18 voor een tafel! En heb er eerder een gehad dus ken de tafel wel.

Er moet nog wel geverfd worden. Maar omdat we vakantie hadden heb ik nog niet de tijd gevonden om dit te doen. Gelukkig heb ik een gunstig schoolrooster dus komende weken kan ik dat mooi gaan doen denk ik zo maar 😉

Omdat je prettig moet kunnen werken in een kantoor moet je het natuurlijk ook een beetje aankleden. Likje verf hier, kastje daar. En de muren verdienen natuurlijk ook wel de nodige aandacht.

Natuurlijk kan ik wel een DIY gaan kijken en de muur volhangen met plaatjes van onder andere Chanel of Kingsman ( jups blijft enorm fan! ), maar omdat ik ook travel content maak leek het me wel een gaaf idee om daar iets mee te doen!

Trends

Een van de trends die je heel veel ziet is de trend van wereldkaarten aan je muur. En tsja, ik kan dan niet achterblijven en doen dan ook mee met deze trend! En het is dan ook een onwijs gave achtergrond voor in mijn video’s! Want hé, het oog wil ook wat!

Ook bevalt het materiaal goed, dus ook dit keer weer een weer een canvas doek wat aan de muur komt! Ook de kleuren komen terug in het interieur dus ideaal met het inrichten dus! Het formaat is ook goed, dus weer een goede toevoeging aan mijn werkplek/kantoor.

Uiteraard ben ik nog lang niet klaar, dus als jullie nog tips hebben, dan hoor ik die graag! Bijvoorbeeld plantjes, want een groen kantoor is altijd goed en gezond! Spam me dus maar met tips en trics!

Hoe hebben jullie het aangepakt qua werkplek?

*Dit artikel bevat een product dat door een merk/bedrijf is opgestuurd*

10 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Wow, wat een geweldige manier om de wereldkaart in je interieur te halen. Het is een lust voor het oog en brengt door de subtiele kleuren vast een hele mooie aanvulling op je witte interieur. Misschien een idee om die tinten door te voeren om de frisheid van het wit nog beter uit te laten komen? En dan inderdaad met een paar frisgroene planten erbij, klaar!

  2. Ik heb onlangs zelf ook een wereldkaart ontvangen. Staat echt heel tof in het interieur! Ik zat er nog over te twijfelen om dezelfde als jij te kiezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *