Moederdagtip: Infinity armband met namen van Kus Terug

Een tijdje geleden ben ik in contact gekomen met Angeliek van Kus Terug

* Dit artikel bevat producten die mij door een bedrijf zijn toegestuurd*

Op de site kan je diverse armbanden bestellen en ze kunnen ook nog een gegraveerd worden! Hoe gaaf is dat!

Ik mag de Infinty armband voor jullie reviewen en dat is helemaal geen straf! Zoals jullie weten heb ik een liefde voor sieraden!
En hoe tof dat het allemaal roze is! Echt een zoete kleur waar ik van hou!

En moederdag komt eraan dus als je nog een leuk persoonlijk cadeau zoekt lees dan vooral verder!

Materiaalkeuze

Je kan kiezen uit 3 materialen:

 • zilver
 • goud verguld
 • rosΓ© goud verguld

Ik koos bewust voor zilver, ik heb zelf infinity oorbellen in het zilver en ook mijn verlovings/trouwring is uiteraard zilver. Moet wel een beetje matchen natuurlijk πŸ˜‰

De namen

 

Normaal deel ik niets van mijn kinderen op mijn blog of Youtube kanaal maar voor deze ene keer maak ik een uitzondering. Ik heb de namen : Taylor Daimi Thijmen laten graveren (1e 2 namen zijn mijn dochters en de 3e is zoonlief). Ik was bang dat het niet zo passen maar tot mijn verbazing zag ik de volledige namen op de armband staan! Echt super tof dat het gelukt is!Β  En het wordt ook nog eens met de hand gegraveerd! Kijk daar hou ik van!

Even een close up van de namen! Blijf verbaasd dat het gewoon past πŸ˜€

Lengtes:

Ik koos zelf voor Small, ik heb zoals jullie wellicht weten hele dunne polsjes. Maar zoals je ziet kan het van jong tot oud! Voor elk wat wils dus!

En ook heel belangrijk! Hoe is de service?

Het contact met Angeliek is echt top! Ze is heel behulpzaam en neemt echt moeite om je te helpen wanneer je vragen hebt.
De website ziet er op en top uit en alles wordt netjes en vooral goed aangegeven! Iets wat ik persoonlijk ook heel fijn vind aan een webshop. Ook heel fijn is dat er een chat op de site aanwezig is waar je terecht kan met je vragen!

Okay, hoe zit het dan met de levering?

Nou dat zit echt helemaal goed! Op vrijdag 6 april 2018 was het rond en op dinsdag 10 april 2018 kwam de armband al binnen! Super snel dus! En er wordt ook echt moeite gedaan om het mooi in te pakken in een super mooi maar vooral handig zakje! Ideaal voor als je op reis gaat! Dan blijft de armband ook nog eens veilig in je koffer πŸ˜€

Ik vind hem echt heel mooi staan ook! Alsof het zo heeft moeten zijn πŸ˜€

Kennen jullie Kus Terug al?

En het leuke is: op deze armband zit korting en er staat nog veel meer moois op de site!

Weten wat er allemaal is?

Kijk dan even op facebook of instagram, want daar komen regelmatig nieuwe producten online!

Like Kus Terug op Facebook of volg Kus Terug op Instagram en mis zo geen enkel nieuwtje!

Een echte aanrader als je nog iets zoekt voor moederdag!

31 reacties Voeg de jouwe toe
 1. Mooi hoor. Ik heb zelf onlangs een armband gekregen van mijn vriend toen onze tweede geboren was. Hij is van mamaloves, echt blij mee. Alleen gisteren ging hij ineens los en ben ik daardoor de bedel verloren met de namen van mijn zoontjes. Zo ontzettend balen! Wat dat betreft is deze armband safer, daar kun je geen bedels kwijtraken…

  1. Oh wat zonde! En wat balen zeg πŸ™ Zou echt mijn ergste nachtmerrie zijn joh :O
   Het is toch iets persoonlijks zo een armband.. Voel je balen zelfs door het bericht heen. Het gaat toch om een soort van om je kindjes zegmaar πŸ™

   Ja, slaap er mee, douche ermee, sport ermee, tot nu toe hartstikke stevig. Je kan altijd een kijkje nemen op de site natuurlijk πŸ™‚

  1. Dankjewel πŸ™‚ Ja hij is niet overdreven groot dus prima te doen ook met andere sieraden πŸ˜€
   Ja, dat gaat zeker passen! En de service is ook echt top!

  1. Heb al de meiden op mijn arm staan, wil zoonlief graag nog erbij..
   Dus dit is echt een mooie tussenstap! Iets wat ik ook al heel lang wilde πŸ™‚

 2. Waauw heel mooi! Wie weet bestel ik er wel eentje voor mijn moeder. Ik heb nog niks bedacht en ze is gek op siaraden.

  1. Dankjewel! Nou ik denk dat ze er superblij mee zal zijn πŸ™‚ Kus Terug is echt een aanrader! En persoonlijker kan natuurlijk niet πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *