Paasweekend

Lieve Volgers,

Hier weer even een leuk blogje van mij.

Donderdagochtend 29 maart had Jayley voor het eerst paasontbijt op school super leuk! In de middag waren ze vrij en kwam er een klasgenootje bij haar spelen voor Jayley erg gezellig natuurlijk! Alleen zelf was ik al ziek.

Vrijdag was het goede vrijdag.
Ik was eerst even naar de dokter gegaan voor mijn voet. Ik heb weer hielspoor en moet speciale zooltjes kopen en als die niet werken moet ik speciale laten maken. Uiteindelijk heeft mijn moeder Jayley meegenomen en zijn ze naar het kattencafe gegaan en naar de zandbak. Dat was voor mij heel fijn dan kon ik even slapen ik had 40 graden koorts.. alles deed zeer!

Zondag en maandag was het pasen en dat betekend natuurlijk veel paaseitjes en paashaasjes snoepen toch? Helaas zat dat er voor mij dus allemaal niet in. Ik had een hele zware griep te pakken.

Maandag tweede paasdag voelde ik mij iets beter en zijn we richting mijn moeder gegaan daar hebben we met het hele gezin en aanhang wezen gourmetten, was erg gezellig!

Jayley en ik hebben in de ochtend een paaseitjes mandje geknutseld,  ze mocht bij oma & opa paaseitjes zoeken.  Oma & Opa hadden vijf eitjes verstopt en Jayley heeft ze alle vijf gevonden ( de eitjes hadden de grote van een suprise ei.)

Yes! paasmandje vergeten haha.. maar we hadden die uiteindelijk niet nodig.

Bedankt voor het lezen

Liefs X

Beautyblush

Jennifer stalman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *