Primark PS.. Strong Nails nagelriemolie

Onlangs zette ik een shoplog van de Primark online.

En daarin had ik onder andere een nagelproduct laten zien: de PS.. Strong Nails.

Ik dacht in eerste instantie dat het een nagelversteviger was maar al snel kwam ik erachter dat het om een nagelriemolie gaat.

Minpuntje dus dat het er niet echt duidelijk opstond… En Strong Nails vind ik klinken als een product dat ze verstevigd of in ieder geval sterker maakt..

De prijs

Normaal betaal je voor dit potje 1.50 euro maar ik heb hem in de sale gekocht en toen was ie maar 0.50 euro! Voor een nagelriemolie is dit een prima prijs. Voor deze prijs krijg je dan wel een hoeveelheid van 10 ml wat absoluut niet verkeerd is en hij is ook nog eens na openen ruim 24 maanden houdbaar! Als zou ik hem niet zo lang gebruiken maar goed!

Wat voor verpakking is het?

Het is een hele simpele verpakking en ziet er strak maar eenvoudig uit. Het is een lowbudgetproduct dus je kan er geen Chanel look voor verwachten natuurlijk.

De geur

Op de verpakking stond volgens mijn Vitamine E en amandelolie, helaas de verpakking niet meer en kon het op Youtube ook niet meer duidelijk zien. Dus mocht een van jullie het weten let me know dan pas ik het aan! Maar even terug naar de geur, er zit niet echt een geur aan. Vind het niet mega lekker ruiken maar opzicht is het niet storend.

Werkt het??

Ja ik geloof het wel. Nu heb ik helaas geen voor en na foto’s van mijn nagels. Ik heb niet het idee dat ze heel veel sterker zijn geworden want ze groeien wel sneller nu maar zodra het witte randje langer wordt bij al mijn nagels… juist wordt het weer broos en scheuren ze af! * Ik wil weer acryllies!!*

Maar mijn nagelbedden zijn in de afgelopen 2 weken wel goed gegroeid en krijg daar nu wel een mooie lengte in gelukkig!

Hebben jullie deze Strong Nails nagelriemolie al gebruikt? Of hebben jullie een andere nagelriemolie die goed werkt?

4 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Gescheurde nagels… heeeeel irritant! Ik ben niet bekend met nagelriemolie voor sterkere nagels. Ik gebruik wel een nagelriemolie van Etos en daar worden mijn nagelriemen wel mooi zacht van.

  2. Fijn hoor nagelriemolie. Zorgt ervoor dat je niet van die irritante haaltjes krijgt bij je nagels. Dat vind ik zo lelijk. Maar of het je nagels dikker kan maken, daar heb ik nog nooit van gehoord. Het zal allicht helpen bij het groeien. En anders eens gelnagellak proberen i.p.v. acrylnagels werkt ook super 😉

    1. Helaas verdragen mijn natuurlijke nagels geen gel en gellak 🙁 Dus de enige optie voor mij is dus acryl.
      Het heeft helaas mijn nagels niet sterker gemaakt.. zodra ze langer werden scheurden ze alweer in dus zijn weer goed kort *jankt*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *