Review: Cien Volume Mascara ( niet waterproof )

Ik was op de ochtend met mijn verjaardag samen met jan even richting de stad om even wat kleine boodschapjes te halen. Toen we eenmaal bij de Lidl waren wilde ik toch even bij het make-up schap kijken of er al weer wat nieuws was. Helaas was dit niet het geval. Maar toch bleef die mascara me enorm aantrekken en besloot ik er toch maar eens een mee te nemen.

Maar huh?

Nu zullen jullie wel denken : maar je hebt toch net een nieuwe gehad?

Ja dat klopt, maar ook deze vertoont weer dezelfde klachten en ga Essence er niet weer mee lastig vallen. Al heb ik het wel netjes  doorgegeven. Wellicht dat er eens naar de formule gekeken moet worden.
Kreeg de reactie terug dat dit aan het hoofdkantoor doorgegeven gaat worden. Dus er gaat in ieder geval actie ondernomen worden.
Overigens ben ik nog steeds helemaal weg van de andere producten hoor! Maar helaas kunnen de mascara en ik geen vrienden worden ☹ Zo jammer want hij is zo fijn normaal gesproken.

De prijs:

De mascara was € 1.99 en dan heb je 10 ml. Op zich is dat best wel een mooie prijs ?

Wat doet het?

Toen we thuis waren heb ik hem gelijk geprobeerd ondanks ik nog moest gaan sporten op school ( juist leuker kan je verjaardag niet beginnen haha).
Omdat ik toch  nog een half uur had voor ik wegmoest heb ik een kop koffie erbij gepakt en heb ik deze Cien Mascara een vuurdoop gegeven.

Het is een heel fijn borsteltje wat ik ook normaal gebruik (buitenom die van de Essence) en hij verdeelt het product dan ook heel mooi verdeeld over mijn wimpers. Zonder ze aan elkaar vast te plakken. Verder voelt het product echt heel licht aan op de wimpers. Erg fijn anders heb je de hele dag van die zwaar voelende ogen.

Ik heb van mezelf al hele lange wimpers dus het volume merkte ik niet zo. Maar ik denk dat als ik mijn wimpers eerst zou krullen dat het dan veel mooier zal zijn. Dit ligt dan meer aan mij dan aan het product.

Dus maar eens een wimperkruller aan halen dan maar ?

Wat is mijn conclusie?

Al met al ben ik zeer verrast over de kwaliteit van een supermarkt mascara! Ik had niet verwacht dat ik hem zo fijn zou vinden! Ik heb totaal geen last gehad verder van mijn ogen dus dat is erg fijn. Zeker een van mijn nieuwe everday’s. Liefste heb ik meerdere fijne mascara’s zodat ik een beetje af kan wisselen.

Ik blijf het jammer vinden dat mijn andere mascara gewoon weer hetzelfde probleem vertoond als de eerdere versie die ik gekocht had. Het was zo een fijne mascara 🙁

9 reacties Voeg de jouwe toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *