Review: HerpoTherm

Ik zag laatst een oproepje staan op een facebookpagina voor bloggers voor een review van een product. Ik voldeed aan alle eisen die er gesteld werden en ik liet mijn emailadres achter.

Het duurde niet heel lang voor ik een reactie in mijn mailbox had. Ik kreeg informatie over het product en ik kreeg de vraag hoe of wat. Dus zo gezegd zo gedaan en een paar dagen later kwam de PostNL een pakketje afleveren!

Ik heb het hier dan over de HerpoTherm, een healthtool die de uitbraak van een koortslip helpt voorkomen!

Nu heb ik ik dan van kleins af aan last van, maar hé ik weet dat ik echt niet de enigste ben en daarom vond ik het wel een prima idee om dit te reviewen. No Shame Policy 😉

Het het product zit een mooi doosje en het bevat de HerpoTherm (inclusief batterij), gebruiksaanwijzing en 2 desinfectiedoekjes.

Hoe ziet het product eruit?


Wat doet het en werkt het?

Zodra je de eerste symptonen van een koortslip voelt aankomen pak je de HerpoTherm en zet je hem tegen het plekje aan waar je de symptonen op voelt komen, vervolgens druk je op het knopje, vervolgens hoor je een piepje en gaat er een rood lampje branden. Zodra je het 2e piepje hoor ben je klaar en kan je hem reinigen met een desinfectiedoekje.

Om de lange levensduur van de HerpoTherm te behouden wordt er geadviseerd om na gebruik de batterij eruit te halen om lekken te voorkomen, hierdoor doe je dan ook weer langer met de batterij!

Je kan hem nog een keer gebruiken als je dat nodig acht, maar dan moet je wel even 10 seconden wachten voor je hem weer gebruikt.

Ik heb hem al getest omdat ik toch wel enige tinteling voelde opkomen en moet zeggen dat ik na 2x gebruiken totaal geen tinteling meer gevoeld heb! Dus naar mijn idee werkt het wel heel goed.

Wie kan het gebruiken?

De HerpoTherm maakt gebruikt van geconcentreerde warmte dus hij is te gebruiken bij:

 • zwangeren
 • mensen met allergieën
 • mensen met een gevoelige huid
 • kinderen (vanaf 12 jaar mogen ze het zelfstandig doen)

Je kan hem via de website bestellen en hij is nu tijdelijk 35 euro.

Het is even een investering maar als je ziet wat het op langere termijn bespaart is het zeker het geld waard!

Zouden jullie dit product aanschaffen om op langere termijn kosten te besparen?

Ik heb geprobeerd een unboxing op te nemen maar ik zat vorige week met een goeie griep dus zodoende dat die unboxing niet gelukt is (en ik afgelopen zaterdag geen blog online heb gezet excuus hiervoor). Dus helaas heb ik de doekjes niet meer op de foto kunnen zetten.

*Dit artikel bevat producten die ter review zijn opgestuurd*

18 reacties Voeg de jouwe toe
 1. Ik heb geen last van een koortslip, maar dit lijkt mij zeker wel handig voor mensen die er last van hebben. Mijn zoontje heeft er wel last van, maar hij voelt het nog niet opkomen zeg maar. Ik ga het zeker onthouden!

  1. Vond het ook een heel interessant iets toen ik het voor het eerst zag op de site. Toen ik het eenmaal geprobeerd had voor de review ook was ik helemaal om. Altijd fijn om iets te krijgen dat ook echt goed werkt 🙂

  1. Ja heel erg handig! Weegt ook niets en gaat makkelijk mee in de tas!

   Helemaal super! Ze zal er geen spijt van krijgen als ze hem aanschaft!

  1. Het is enorm handig, heb er zelf niet extreem vaak last van maar het is ideaal als je ineens in de avond iets voelt opkomen en je hebt geen tube in huis.

  1. Gelukkig maar het is geen pretje 🙁
   Ja precies, scheelt op den duur zoveel geld 😉 en je zeurt niet met tubes die kunnen gaan lekken 🙂
   Kende het ook niet hoor, tot ik de oproep zag staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *