Review: The Kingsman 2: The Golden Circle

* Voor je deze gaat kijken raad ik je aan om de 1e Kingsman film te kijken om het verhaal te snappen*

Sommige zullen het misschien wel weten maar ik ben een onwijze fan van de film The Kingsman!

Op 21 september 2017 is in de nederlandse bioscopen The Kingsman 2 uitgekomen!

En hebben even daarvoor The Kingsman 1: The Secret Service gezien. Ik kende het niet maar het was echt een super toffe film! Ik ben echt geen filmkijker, maar toen ik deze film zag was ik om! Een actiefilm met een goede dosis humor!

Vorige week konden we thuis dan eindelijk The Kingsman 2: The Golden Ring kijken!
Wat een geweldige film weer! Hij begon direct met actie, altijd goed!

Vergeleken met de vorige film is dit geen film voor jongere kijkers aangezien er verder in de film wel even een pikanter deel. Jullie snappen vast wel waar ik doel ahum ahum ๐Ÿ˜‰

Oh op het moment dat ik dit aan het schrijven ben kijk ik weer de film om jullie een zo goed mogelijke review te geven, geen straf natuurlijk voor een fan als ik ben.

Waar gaat de film over?

Deze film draait om de drugshandel en om de legalisatie van alle soorten drugs ter wereld.
Uiteraard is er een slechterik in het spel en zij heeft er natuurlijk voor gezorgd dat deze drugs extra slecht voor je is als je het gebruikt. Het zou ook niet anders kunnen, want er is een tegengif maar dat kan maar op 1 manier vrijgegeven worden.. Juist door de legalisatie van alle mogelijke soorten drugs ter wereld.

Het begint heel sneu met aanvallen op alle agenten van The Kingsman waaronder ook het hondje van Eggsy.
Eggsy en Merlijn komen in Kentucky terecht bij een collega agentschap, The Statesman, en moeten samen gaan werken met de agenten daar.

*oops, kijk nu meer dan ik typ hihi, gauw weer verder typen dus*

In het vorige deel is Harry, die Eggsy opgeleid heeft tot een Kingsman agent, neergeschoten in zijn oog en heeft daardoor een geheugenverlies opgelopen. Zijn geheugen krijgt hij wel terug hoor.

Samen met Agent Wiskey van Statesman gaan Eggsy, Harry en Merlijn op onderzoek uit om erachter te komen wat er aan de hand is en wie er achter de ellende zit in deze film. Uiteraard komt alles goed en wordt de badgirl verslagen.

Als je goed oplet tijdens de film kun je het einde wel verwachten nadat de wereld eenmaal gered is. Maar dat vertel ik verder niet.

Wat vond ik van de film?

Zoals ik in het begin van dit artikel al aangaf vind ik deze filmreeks helemaal geweldig! Ik heb gelezen en gehoord dat er een 3e film aan gaat komen! We hebben hier samen afgesproken deze dan echt wel in de bios te kijken!

Als je van actie en humor houdt is het zeker een aanrader om naar te kijken!

Ik ga zeker nog een review schrijven over de 1e film maar die hebben we helaas nog niet in huis maar hou de site goed in de gaten want deze review gaat zeker nog komen!

Kennen jullie deze film al? En wat vonden jullie ervan? En willen jullie nog een review zien van The Kingsman 1? (deze komt uit 2014 dus is wat ouder)

Zelf de film bekijken?ย  Kijk dan eens bij de links hieronder! Ik heb ze hier al voor jullie geplaatst, scheelt weer een hoop zoekwerk!

(Dit zijn referral links, als je via deze links iets bestelt krijg ik een kleine commissie)
Dit artikel bevat geen betaalde samenwerking en ik geef hier mijn eigen mening!

 

60 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Ja afgelopen zomer inderdaad! Ik vind ze zoo onwijs gaaf! Heb ze beide op de telefoon staan dus kan kijken wanneer ik wil!
   Ja kwam er ook later pas achter hoor! Dacht echt dat dit de 3e al was!

   Graag gedaan!

 1. Vorig jaar keken wij the Kingsman op Netflix en ik wilde heel graag naar deel 2 in de bioscoop maar ik kon geen moment vinden om heen te gaan dus ik heb hem nog steeds niet gezien. Het is eigenlijk een soort James Bond maar dan met extra humor erin.

  1. Klopt, ze staan er nu niet in inderdaad, een klasgenoot wilde er ook al naar kijken. In de linkjes onderaan het artikel staan wel een aantal mogelijkheden om te kijken natuurlijk! Jammer joh dat je er niet heen kon! Toen ik de 2e zag vorige week baalde ik wel dat we niet zijn geweest… Ik kwam er pas achter dat er een deel 2 was toen ik voor een anders blog mijn favo series schreef en ik de 1e film dus blijkbaar noemde en dus zo zag dat er dus en 2e deel was.

   Ja ik vind ze zoveel leuker dan de James Bond films.

  1. Het moet inderdaad je smaak zijn hoor! Sommige houden bijvoorbeeld heel erg fifty shades.. Ik ben daar geen liefhebben van. Gelukkig zijn er genoeg films ๐Ÿ™‚

  1. Geen dank! Was een plezier om dit te schrijven! Begin met The Secret Service, dan ken je direct het begin van het verhaal. Daarna is dit deel pas een aanrader om te kijken! Wil je daar ook nog een review van?

  1. Hihi dat is ook de bedoeling ๐Ÿ˜‰
   Ik zou dan wel het eerste deel kijken. Anders begin je zo in een verhaal. Heb deze geschreven omdat hij nog vrij recent is.

  1. Ja precies! Kijk ik ben er helemaal fan van. Toen we de 1e film voor het eerst zagen was dat ook op een avond. Lekker languit liggend met de pootjes op tafel. Ben ondertussen na het zien van de 2e film van de filmreeks gaan houden! Actie met een dosis humor, I luvvv it!

  1. Nee precies! Er zit wel degelijk verschil in beide films maar als je de eerste gezien hebt en je kent het verhaal is het eigenlijk verder gaan waar je gebleven bent ๐Ÿ˜‰

 2. Echt balen! Ik heb al geregeld reclame gezien voor deze films en ze zien er echt leuk uit maar heb ze dus nog niet gezien. Nu lees ik net in de krant dat ze de eerste film vrijdag op tv hebben gegeven en dat ik hem gemist heb…

  1. Ja klopt op VTM ofzo toch? Helaas hebben wij die zender niet anders had ik hem zeker gekeken hoor vrijdag!
   Anders de dvd aanschaffen? Komt deze week nog een blogje online met linkjes naar de film ๐Ÿ™‚

 3. Ik heb de eerste Kingsman in San Francisco in de bioscoop gezien. Maar sorry, ik ben echt geen fan! Ik vond het echt een slechte film. Heel dat gedoe in die kerk met die muziek erbij. Neen… Dus ik heb die tweede ook nog geen kans gegeven. Mijn vriend is wel fan, misschien dat hij hem nog kijkt en ik lichtjes gedwongen ben om mee te kijken.

  1. Wat jammer dat hij tegenviel! Het 2e deel is wel heel anders dan het eerste deel hoor. Wij keken hem vorige week en had wel zoiets van zo das wel ff wat anders dan film 1.

  1. Ze zijn beide het kijken waard hoor als je een fan van actiefilms bent! Ga straks weer eens het 1e deel kijken en daar een review over maken. Gooi die zaterdag online denk ik ๐Ÿ™‚

 4. Nog niet gezien, maar niet echt mijn genre, denk ik….
  Ik ga ofwel voor echte horror ofwel voor echte psyhcologische en filosofiscfe films of Disney…
  Actie is doorgaans niet echt mijn ding…
  Maar ieder zijn smaak, hรจ, zolang jij er maar van geniet! ๐Ÿ˜‰

  1. Echte horror kijk ik nooit haha kan ik nooit van slapen ๐Ÿ˜› Disney is wel weer heel leuk!

   Ja precies, zolang jij van de film kan genieten is het goed!

  1. Ja deel 1 blijft goed! Bij het 2e deel ken je iedereen eigenlijk al wel zegmaar.

   Ik kan ze kijken wanneer ik zin heb haha ๐Ÿ˜› dan kan zijn op school of als ik niet kan slapen.. Maar dan wel de 1e film gevolgd door de 2e ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *