Sukin Rose Hip Huidverzorging

Ik kreeg een mailtje binnen met de aankondiging van een heel mooi merk op het gebied van Huidverzorging: Sukin.

Het is een Australisch merk wat gebruikt maakt van natuurlijke producten. Superfijn idee vind ik dat altijd omdat al die die chemische rommel natuurlijk niet goed voor je huid is.
 
In de winter zijn we allemaal vast wel bekend met het droge huid probleem en speciaal daarvoor heeft Sukin een lijn uitgebracht: De Rose Hip-lijn, op basis van Rozenbottelolie. Door deze lijn kun je je huid de basis geven die zij verdient en kun je zo de winter door.
De Rose Hip lijn is speciaal ontworpen voor de droge tot zeer droge huid omdat deze een intensievere verzorging nodig hebben dan een gewone, normale huid (helaas kan ik er over meepraten met mijn droge huid in de winter).
De lijn bestaat uit de volgende producten en ik vermeld jullie direct welke prijzen er bijhoren want ook die kan ik jullie geven:
 

Hydrating Day Cream Rose Hip Oil, deze gaan 23.99 euro kosten.

 

Rose Hip Oil Bio, 25 ml, en die gaat 25.99 euro kosten

Jullie zullen denken maar dat is best wel prijzig, maar op zich zelf vind ik het nog wel meevallen. Het is een product van natuurlijke ingrediënten en over het algemeen liggen dit soort beauty/verzorgingsproducten een hoger qua prijs. 
 
Ik kende het zelf nog niet maar ben er eigenlijk heel benieuwd naar! Het klinkt heel veelbelovend en ik houd wel van natuurlijke producten.
Kennen jullie dit mooie merk al?
 
 
*De producten zijn vanaf oktober 2017 te koop in Nederland en Sukin is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (De Tuinen) in Nederland en België. 
 
Voor informatie, vestigingen en de webshop verwijs ik jullie graag door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *