Sunshine Blogger Award

Tag tijd!

Jups, ik ben weer eens getagd door niemand minder dan Xafira van XaarsWereld

Dit keer is het de Sunshine Bloggers Award!

Toch wel bijzonder want had me niet opgegeven en toch ben ik uit een van de vele toppers uitgekozen om deze in te vullen!

Nou let’s go!

 1. Wat is de meest vreemde plek waar je ooit hebt geslapen?

  Eigenlijk heb ik die niet. Als ik zo lees ben ik dus eigenlijk best wel een beetje saai haha.

 2. Wat is het ondeugendste dat je vroeger hebt uitgespookt?

  Uhhhhhhh…. Poeh dat is wel even diep graven zeg! Ik denk dat het meest sneaky wat ik ooit gedaan heb, het kopen van mijn eerste telefoon is! Waarom? Ik mocht er absoluut geen van mijn ouders en toen ik 13 was en werkte in de kassen voor mijn geld heb ik er stiekem 1 gekocht. Natuurlijk waren ze pissed, maar eenmaal gewend aan het idee betaalde ze elke maand mijn beltegoed haha.

 3. Waar zou jij meer tijd aan willen besteden?

  Mijn conditie! Ik heb totaal geen conditie en wil hier echt wat aan gaan doen! Nu ben ik er door middel van workouts thuis al wel mee bezig. Ik volg via YouTube een toffe meid die goede workouts heeft dus dat komt wel goed!

 4. Welke dag zou jij nog een keer willen beleven?

  Onze trouwdag! Met de kanttekening dat we het dan wel anders zouden doen. Helaas kunnen we hem niet meer over doen maar gaan we er in augustus wel mooie 1 jaar getrouwd van maken met onze getuigen 🙂

 5. Zou je liever het verleden veranderen of de toekomst zien?

  Wat een diepe vraag weer, ik denk dat ik in de toekomst zou willen zien dat iedereen gewoon normaal met elkaar om gaat: geen haat, geen discriminatie, geen racisme en noem maar op. Misschien geen realistisch beeld maar wat zou de wereld er stukken mooier uitzien als we allemaal eens wat liever voor elkaar zouden zijn.

 6. Wat is het moeilijkste dat je ooit hebt gedaan?

  Ehmmmmm, jeetje wat een graafwerk zeg hihi. Ik denk de keuze maken om weer in contact te komen met mijn ouders. Ik heb door omstandigheden jaren geen contact gehad met ze. Sinds een jaar of 3 wel weer. Denk dat dit wel een van de moeilijkste dingen is geweest.

 7. Wat zou je uitvinden als alles te realiseren was?

  Een pinpas waar je eindeloos mee kan betalen haha, ik weet dat geld niet gelukkig maakt! Wat zou het verdomde handig zijn haha. Vooral voor het blog enzo haha, hoe gaaf zou het zijn om alles te kunnen reviewen wat je maar wilt! Of elke week shoplogs op youtube 😀

 8. Waar ben je dankbaar voor in het leven?

  Voor mijn kinderen en mijn lieve man.

 9. Wie heb je het laatst gebeld?Heel knudde maar dat was afgelopen donderdag, ik en nog 2 andere meiden moesten wat regelen. Ik heb toen een dame gebeld die op mijn locatie van school werkt. Ik noem geen namen 🙂
  Bellen doe ik amper nog eigenlijk, alles gaat via appen eigenlijk haha
 10. Wat wil je voor je volgende verjaardag bereikt hebben?Geen idee, heb al veel bereikt. Hier kom ik denk ik later nog op terug 🙂
 11. In welk tijdperk had jij wel willen leven?

  Gewoon in het nu :p Ik kan me geen leven voorstellen wat anders is dan nu?! Ik denk dat ik veel te gewend ben aan het leven dat we nu leven en kan me niet voorstellen dat we alles zonder stroom en gas enzo moeten doen. Ik denk dat ik dan gillend gek zou worden.

De regels die verbonden zijn aan deze Sunshine Blogger Award:

 • Bedank de blogger die jou genomineerd heeft en tag haar in je blogpost
 • Beantwoord de 11 vragen die de blogger voor jou heeft opgesteld
 • Nomineer zelf 11 bloggers om deze Sunshine Blogger Award te ontvangen en stel ze 11 vragen
 • Som alle regels op en plaats het logo van de Sunshine blogger Award in je blogpost

 

De 11 vragen voor de genomineerde bloggers:

 1. Wat is het mooiste/gaafste wat het bloggen je heeft gebracht?
 2. Met welke blogger zou je wel eens een dagje willen ruilen?
 3. Waar kan iemand je voor wakker maken?
 4. Hoe ziet je ideale vakantie eruit?
 5. Wat is je sterkste eigenschap?
 6. En wat is dan je zwakste/slechtste eigenschap?
 7. Hoe zouden anderen je omschrijven?
 8. Wat is je mooiste jeugdherinnering?
 9. Zou je beroemd willen zijn?
 10. Wat vind je leuk aan jezelf?
 11. Waarvan word jij enthousiast?

De bloggers die ik nomineer zijn:

Judith van www.onlinelifestylemagazizne.com
Jasmijn van https://blog.jasmijnbult.nl/
Marleen van http://www.chicamoms.com/
Heleen van www.eetgoedvoelegoed.nl
Esmeralda van www.girlboss.pink/
Britt van http://www.dailydazzle.nl

4 reacties Voeg de jouwe toe
 1. Leuk om te lezen! Wat betreft de trouwdag, ik ben het helemaal met je eens. Dat zou ik ook echt nog wel een keer willen, doen wat een geweldige dag. (Wel met dezelfde man natuurlijk :-))

  1. Lijkt het je leuk om hem in te vullen?

   Ja, ga er maar niet te veel over uitwijden gezien het openbaar op internet staat hihi 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *