Tastea Picture Perfect [Review]

Een tijdje geleden zocht Tastea op instagram blogger/ vloggers/ instagramhelden(innen).

* Dit artikel bevat producten die door een bedrijf/merk zijn opgestuurd*

En Tastea staat al tijden hoog op de samenwerkingslijst! Ik direct een DM gestuurd en ze verwezen me naar de pr-afdeling dus ik netjes gemaild! En na wat heen en weer te hebben gemaild zagen ze een samenwerking wel zitten!

#bloggoals! Jullie raden het al: ik sprong een gat in de lucht en was echt super excited!!! Zo gaaf!! Hoe maak je een influencer blij 😀

En hoe bevalt de blend en de theebeker?

De theebeker is super ideaal!

Ik gebruik hem voor alles, thee, water, koffie en noem maar op! Hij mag dan wel niet in de vaatwasser, maar hij is goed schoon te houden met de hand!

De filter is ook echt super! Hij filtert onwijs goed en kan dan ook citroen ijswater drinken met verse citroen, zonder dat er stukjes citroen in mijn mond komen! Hoe fijn is dat!

Ook het koortje is ideaal want je kan hem heel makkelijk aan de pols doen, als je maar een klein tasje bij hebt 🙂 Ik heb hem elke dag mee naar school!

Dan de theeblend.

Ik koos voor de Picture Perfect, deze zorgt voor gezonde en sterke haren en nagels. Ook bevorderd het de huidelasticiteit en brengt het je huid tot rust.
Een aantal van de belangrijkste ingredienten zijn:  groene- en zwarte thee, lemongrass, hele stukjes framboos,  passievruchten bamboebladeren. Er stond natural flavouring, dit houd in gedroogd tussen sinaasappel schillen, maar hier merkte ik tijdens het drinken niks van. Al neem ik voor de zekerheid de volgende keer een die dit niet in de ingredientenlijst heeft staan. Maar dit doet echt niets af aan de blend!

De theeblend is echt wel heel lekker! Ik liet me volledig verrassen door de bamboebladeren en het ruikt in het begin een beetje raar. Maar als je eenmaal gewend bent aan de geur dan ruikt ie gewoon lekker!

De smaak is hetzelfde, eerst even wennen, maar als je eenmaal een aantal keer thee gedronken hebt ben je er helemaal aan gewend en is het een fijne thee om ’s morgens mee te beginnen! Vooral omdat ik mijn lifestyle op het gebied van health wil veranderen is deze thee een super start hiervan!

En heb je nog wat informatie als ik het zou willen bestellen?

Ja zeker heb ik dat! Picture Perfect zit in een bus van 125 gram thee en je hebt maar 2.5 gram nodig dus je kan er 50 theetjes uithalen! Best een hoop bekers thee dus!
De bus kost € 26.95, lijkt prijzig maar als je ziet wat je er uit haalt valt het best mee en het is natuurlijke thee. Een prima prijs dus voor Picture Perfect!

Eindconclusie dan maar!

Ik ben na het proberen van deze thee echt superfan geworden van Tastea en ga zeker nog meerdere smaken proberen! Heb al een verlanglijstje klaarstaan dus dat zit wel goed! En ik merk nu al na een week of 2-3 dat mijn nagels en inderdaad mijn haar echt een boost hebben gehad! Vooral mijn nagels!

Ik ga nog een update geven als de bus leeg is hoe het gaat qua de belofte van deze thee dus ik houd jullie op de hoogte!

Tastea: vertel ons eens wat meer?

Geluk, genot en verbondenheid; dat zijn onze kernwaarden. De oprichting van Tastea komt voort uit een behoefte naar natuurlijke en homeopathische producten. Wij geloven in de kracht en de geur van de natuur. Thee gepaard met een lekkernij is niet alleen ontspannend na drukke (werk)dagen, het is ook nog eens een genot voor je mind, body & soul. Wij zijn gespecialiseerd in luxe thee blends; losse-, kruiden-, en fruit theeën die iets voor jou kunnen betekenen. Luxe en 100% natuurlijke thee blends koop je dan ook enkel bij Tastea.

Taste the goodlife.

Taste the good life.. Maar hoe dan?

Dat verklappen we nu met je. De founders en owners van Tastea hebben de huidige thee blends ontwikkeld samen met Chinese kruiden,- en geneeskundigen en theesommeliers. Dit betekent een heerlijk en gebalanceerd assortiment met voor ieders wens wat. 

Benieuwd naar de rest ? Check dan even hier de rest van het verhaal achter Tastea!

Hebben jullie al eens een theeblend van Tastea geprobeerd?

11 reacties Voeg de jouwe toe
    1. Ja is echt heel handig! Vooral het filter! Super fijn dat je losse thee kan drinken zonder je mond vol te hebben 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *