Update 7 weken met Gastric Bypass

Lieve volgers,

Het is alweer een poosje geleden dat ik een update heb gedaan dat kan kloppen!
Ik heb de afgelopen tijd elke keer geen tijd gehad of voelde mij erg moe of niet lekker.

Maar goed! Ik heb nu weer even tijd om een update te geven, het is inmiddels 7 weken geleden dat ik mijn gastric bypass heb gekregen ( 1 oktober 2018.)

Hoe voel ik mij nu? 

Ik heb best wel vaak last van misselijkheid dat komt, omdat ik niet tegen de pillen kan die ik moet slikken. Ik ga ook deze week even naar de etos of kruitvat voor andere pillen Davitamon of even langs de huisarts, maar ik ben dan bang dat ik weer van die chemische vieze pillen krijg.. Dus ik probeer eerst even Davitamon. Na het fietsen ( met dochterlief achterop) of boodschappen doen heb ik nog een gevoelig plekje in mijn maagstreek is erg pijnlijk.
Maar ik ga natuurlijk altijd door en door! Als ik te vaak en te lang buk lijkt het wel of het klem zit van binnen maar als ik even ga liggen trekt dat snel weer weg.

Wat eet ik zo al op een dag & wat drink ik?

Voordat ik ga douche ga ik drinken, vaak is dat melk. Daarna ga ik douche en mijzelf klaar maken. Als ik helemaal klaar ben begin ik met het klaar maken van mijn dochters schooltasje, Vaak eet ik  dan  in de ochtend voordat ik mijn dochter naar school breng een stukje komkommer of tomaat en af en toe mandarijn, als ik haar naar school heb gebracht dan neem ik rustig de tijd om een boterham met sandwich spread naturel en een of twee plakjes kipfilet op te eten. Na een 30 min neem ik kop thee of glas melk ook moet ik mijn pillen innemen de maagschermers & pil voor gal en lever is tie pil geloof ik daar wordt ik ook zwaar misselijk van.. Maar de ene pil moet ik nog nog 1,5 maand geloof ik en de andere nog 4 maanden slikken dan gaan die weer van het lijstje.

Drinken 

Drinken is dus ook verschillend, thee gaat goed met met een klein beetje rietsuiker en volle melk gaan goed, waar ik ook erg goed opa ga is ice tea green en Vitamin water mango de aanmaaklimonade.. ja komt tie weer dan krijg ik weer last van misselijkheid. Wat wel goed gaat is koffie: Latte macciato of koffie verkeerd.

Maar qua beweging? 

Ik beweeg sws wel veel maar het echt sporten zie ik niet zitten ik ga dan liever lekker zwemmen..
Maar ik loop ook wel is een blokje hier om te gracht of ik ga een rondje door de stad ( dat is natuurlijk leuk etalages kijken of de winkels in, maar dat is dan weer niet goed voor je portemonnee.

Wat ben je nu in totaal afgevallen en wat zou je af willen vallen nog?

In totaal ben ik nu 21KG kwijt super fijn maar ik wil natuurlijk richting de 65kg maar met 75kg zou ik ook al blij zijn!
Ik begon natuurlijk met 138,9kg mijn bmi was toen 46,4 morbile obesitas lll en ik weeg nu 117,9kg dus dat betekend dat mijn bmi nu 39,4 is obesitas ll dus groot verschil al!

En ben natuurlijk super blij!

Ben je kledingmaten gezakt?

Jaaaaaa.. ik begon bij maat 50/52 van bovenkleding en 48 van broeken nu zit op op de 48 van bovenkleding en en 46 van broeken alleen kan van broeken al naar de 44! dus top! Heel blij!

Heb je nog wel trek in slecht eten?

Ja, natuurlijk wil ik nog patat en pizza eten. mijn knop in mijn hoofd is nog niet 100% omgedraaid erg lastig dus! Ik moet denk ik daar even begeleiding bij zoeken. Of het aangeven bij de obesitas kliniek, maar dat komt wel goed

Liefs X

Mama suikerbuik

 

 

2 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Heel veel sterkte en ik hoop dat jeje snel wat beter voelt. Maar ik weet zeker dat het je lukt, daar ben je sterk genoeg voor. Goed dat je al een kleinere maat hebt, nu zeker doorzetten. Het is een cadeautje voor jezelf als het lukt. Veel liefs 💋💋😗👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *