Update Jennifer

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, is Jennifer 2 dagen geleden geopereerd.

Ze zou een Gastric ByPass krijgen. Vandaag praat ik jullie bij zodat Jen zich geen zorgen hoeft te maken dat ze geen blog heeft kunnen maken en kan ze zo alle rust pakken die ze nodig heeft 🙂

Hoe is de operatie gegaan?

Het was even stressen voor Jennifer, want was haar lever genoeg ontvet is die 6 weken tijd dat ze echt bezig ging met dit proces? Want is hij niet genoeg ontvet? Dan maken ze je weer dicht.. En heb je vaak maar 1 a 2 pleisters in plaats van 6!
Nu appte ze me maandag en zei ze dat ze 2 pleisters kon zien.. Ik dacht direct neeeee, dit kan toch niet….
Hoor ik ’s avonds dat er toch 6 pleisters zijn: Yes de Gastric ByPass is gelukt! Super blij voor haar en ook mega trots omdat ze dit toch even flikt hoor! Op naar een prachtig nieuw hoofdstuke lieverd!

Hoe is het met Jennifer zelf?

Naar omstandigheden gaat het goed! Wel even misselijk geweest na de narcose en heeft veel geslapen op de operatie dag. Ze was maandag al meerdere keren naar de wc geweest om te plassen en te lopen en dat ging goed zei ze. Natuurlijk wel wat sloom en suf van de narcose en de pijnstilling maar dat is na zo een ingreep normaal natuurlijk. Gisteren heeft Jennifer goed haar best gedaan en was ze rond een uur of 14.00 al huis. Helaas ging het in de avond wat minder, last van pijn en heeft overgegeven. Gelukkig is de pijn met paracetemol wel minder.

Wanneer er weer een update komt weet ik niet dit ligt aan Jennifer 🙂 Of ze dit zelf doet of dat ik dat doe 🙂 Wordt vervolgd dus 😉

Meis, doe lekker rustig aan en bloggen komt wel weer! Vind dat je herstel veeeeeeeeeeeel belangrijker is!

2 reacties Voeg de jouwe toe
 1. Super super super lief ❤️
  Ik hoop volgende week weer beetje alles op te gaan pakken maar alles stapje voor stapje want aan de binnenkant zit een behoorlijke wond en hechtingen ik laat nog war windjes en lichte boertjes maar komt door dat gas Haha wat ze in mijn buik gespoten hebben ?

  Super thx dat je mijn ziekenhuis vlog hebt geedit en geüpload! Volgen jullie mijn nog niet op YouTube??? Zoek mij dan even op en vergeet niet te abonneren op “mama Suikerbuik”

  Love you all ?

 2. Lief dat je dit voor haar doet!

  Een ingreep als deze is behoorlijk pittig wat ik uit naaste omgevingen hoor.
  Heel veel sterkte en succes! Hopelijk voelt ze zich snel beter

  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *