Vitamine A crème: wat is het en waarom gebruik ik het?

Jullie zien het al aan de titel, maar ik wil dus in dit artikel uitleggen waarom ik deze vitamine a crème gebruik.

Een aantal jaar geleden had ik deze crème al een keer gebruikt omdat ik toen veel last had van acne. Ik ben toen naar de huisarts gegaan en deze schreef me toen Vitamine A Crème voor. En het werkte ik was binnen no time van mijn acne af en bleef het toen regelmatig gebruiken.

Waarom nu weer?

Ik zag het laatst weer voorbij komen in een herinnering op Facebook. Ik heb het inderdaad al een tijd niet meer gebruikt. En was zoekende naar een product dat kan zorgen dat mijn Pigment Vlek (PV) op mijn voorhoofd kan verminderen of laten verdwijnen. Al wordt ie nu wel steeds minder hoor met de tijd.

 

Dus was weer gaan eens gaan googlen waar ik het destijds voor kreeg. En zag dus dat het middeltje ook andere dingen tegengaat zoals inderdaad de PV! En het is ook nog eens huid verjongend! Kijk dat laatste is ook wel heel erg fijn hihi!

Ik de huisarts gebeld en werd later die dag teruggebeld en het recept zou klaargemaakt worden. Echter toen ik bij de apotheek kwam heb ik niet dezelfde vitamine a crème gekregen als toen. Dat moet ik volgende keer bij de huisarts gaan regelen op consult ( nu was het een telefonisch consult waar ik al niet blij mee was maar goed). Maar de werkzame stof is hetzelfde en wordt normaal ook door de dermatoloog uitgeschreven dus die tube komt wel op.

Hoe werkt het en wat verwacht ik?

Het is een crème die je 2x per week moet gebruiken (ik doe het op de dinsdag en de vrijdag). Dit omdat je huid er wat heftig op kan reageren (roodheid enz.). Vanwege de bijwerkingen kies ik ervoor om het ’s avonds te doen. Zodat ik er geen last van heb tijdens het slapen en het de volgende ochtend goed in getrokken is.

Ik gebruik het in combinatie met de bekende Zwitsal bodylotion die ik ook wel in mijn video’s laat zien. Dit deed ik toen ook en dit ging prima en mijn huid reageerde er goed op.

Het resultaat dat ik verwacht is dat op den duur de PV weg is. Maar het is ook een mooie tussenoplossing voor het leed dat ouder worden heet ☹

In plaats van botox ofzo probeer ik liever dit uit. Het is een goedkope manier van jong blijven haha. Gezien ik de pech heb om al heel vroeg rimpels te krijgen, bereid ik me liever preventief voor ?

Ik lees overal dat het even duurt voor er resultaat is. We gaan het zien!

 

Willen jullie een maandelijkse update zien van het proces? ( mag ook per kwartaal)
En dan per blog of in een video?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *