Weekend Blog

Lieve lezers,

Dit weekend is denk ik wel het gezelligste weekend die ik in tijden heb meegemaakt!
Mijn lieve vriendinnetje(Romy) heeft begin december ons koude kikkerlandje verliet, om te gaan wonen en werken in Portugal, is gelukkig na 6 maanden weer terug gemigreerd!

En we hebben een heel gezellig weekendje achter de rug! Veel gelachen ik neem jullie mee in dit weekend!

Vrijdag

Het begon op vrijdagochtend, het was natuurlijk Koningsdag.
Wij zijn eerst in de ochtend de stad ingegaan, Daarna boodschappen gedaan en lekker even thuis wezen lunchen. Daarna zijn we naar mijn moeders werk gegaan, daar was een bandje.

Toen we daarvan thuiskwamen zijn we monopoly gaan doen. (Dat is iets standaards wel wat we altijd 1x spelen als ze bij mij is.) daarna zijn we lekker wezen eten! Romy had de vorige dag lekkere Surinaamse bami gemaakt.

Zaterdag

Zaterdagochtend zijn Romy Jayley & ik naar Kids Playground geweest zodat de aapjes even los konden gaan. Jayley vond de loopbrug wel een beetje spannend!
En voor het eerst is ze ook een beetje alleen gaan spelen!


Super fijn dat ze ook even alleen ging spelen. We hebben ook nog gegeten en gedronken bij Kids Playground wij zijn rond 12:30 richting huis gegaan.

Zondag

Zondagmiddag zijn we met zijn alle, Romy & Gianni (vriend van Romy) Jayley & Robert-Jan en ik, naar de kermis gegaan. Jammer genoeg hadden we slecht weer, maar dat mocht de pret zeker niet drukken! Jayley heeft touwtje getrokken en daarmee een mega bal gewonnen. Ook heeft ze acht eendjes mogen vangen en daarmee heeft die bofkont een paardenkop met stok gewonnen. En van al dat spelen krijg je trek dus de Churros mochten ook niet ontbreken.

Robert-Jan, Gianni en Romy gingen nog in de botsauto’s. Ook heeft Robert-Jan nog die coins gedaan, daar heeft hij een spelletje vier op een rij gewonnen en een sleutelhanger. Daarna zijn we met z’n alle naar mijn moeder gegaan en hebben daar lekker gegeten.
Na het eten hebben wij Romy en Gianni afgezet thuis en zijn wij terug gereden naar Delft (ons huis) en ben ik lekker op tijd naar bed gegaan, ik was erg moe.

Maandag

Maandagochtend zijn we naar Leidschenveen gegaan naar Romy en Gianni. Daar hebben we geluncht en het ook weer erg gezellig gehad. Daarna zijn we met z’n alle naar Rotterdam gereden om te gaan midget golven met glow in de dark ik had dat nog nooit in het donker gedaan! Wel gewoon buiten, maar nooit binnen we hebben wederom weer erg gelachen Robert-Jan had gewonnen en ik had verloren van ons 4 jarige dochter haha….

We zijn rond 17:00 naar mijn moeder gegaan en daar stond een grote stapel pannenkoeken op ons te wachten erg lekker! Daarna hebben wij Romy en Gianni op de tram gezet en zijn we naar huis gereden.

Drukke dagen maar zeker de moeite waard LOVE!!

 

Liefs x

 

11 reacties Voeg de jouwe toe
  1. hier een berichtje van jou omaatje nou ja ach dat tje kan je er misschien nog beter aflaten he hahaha maar een heel leuk verhaal jullie hebben het lekker gezellig druk gehad en dat is toch hartstikke leuk toch XXXXX

  2. Wat leuk dat je vriendin weer terug is! Kan me voorstellen dat dat een heel fijn gevoel is! En verder inderdaad een topweekend, is toch genieten!

  3. Een heel leuk weekend heb je gehad! Ik heb dit weekend geen monopoly maar “drinkopoly” gespeeld, de drankspelversie van monopoly. Gelukkig heb ik het gewoon bij cola gehouden =D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *