Wintertip: Curcuma!

Regelmatig krijg ik persberichten en vaak leer ik op deze manier nieuwe merken kennen!

Zo kreeg ik ook onlangs een mail over het prachtige merk Biotona. Inclusief een lekker recept! Maar die deel ik in het volgende artikel. Eerst laat ik jullie kennis maken met het volgende product 🙂

Gouden multitasker

Biotona introduceert Curcuma Raw, pure kurkuma in poedervorm als superfood ter ondersteuning van de algehele gezondheid. Het poeder bevordert niet alleen de flexibiliteit en de gezondheid van de gewrichten, het is ook goed voor de lever – het ondersteunt de vetvertering – en voor het zenuwstelsel. Het werkt daarbij ontstekingremmend en ook de huid is gebaat bij Biotona Curcuma vanwege de krachtige antioxidatieve werking ervan. Ook de natuurlijke weerstand krijgt een boost met behulp van Curcuma.

Golden food & drinks

In Indiase en Indonesische gerechten wordt kurkuma gebruikt in curry’s en boemboe’s vanwege de warme, iets bittere en aardse smaak die een fijne toevoeging is aan de sauzen. Daarbij: geelwortel kleurt gerechten en rijst mooi goudgeel, niet onbelangrijk in culturen waar de kleur van gerechten een belangrijke rol speelt. Ook een goudkleurige latte met een theelepel Biotona Curcuma (eventueel met een scheutje espresso) is een ware feel-good drank met een heerlijke kruidige smaak. Voeg Biotona Curcuma ook toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten (sappen), andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water.

Biologische teelt

De curcumawortels voor Biotona Curcuma worden 100% biologisch gekweekt op Sri Lanka en na de oogst en selectie gedroogd en verwerkt tot een poeder, dat qua smaak, geur en kleur heel dicht aansluit bij de verse wortel. Dit droogproces zorgt er ook voor dat de natuurlijk aanwezige voedingsstoffen en fytonutriënten optimaal behouden blijven.

Biotona website vernieuwd

Op de vernieuwde website www.biotona.be kun je terecht voor alle informatie over het volledige Biotona assortiment. Ook veelgestelde vragen over superfoods worden hier beantwoord. Er is een blog met interessante gezondheidsnieuwtjes én je kunt je vragen stellen aan het Biotona team van deskundigen. Via #biotona kun je op social media allerlei recepten vinden zodat je meteen met je superfoods aan de slag kunt.

Over KeyPharm

KeyPharm ontwikkelt en distribueert natuurlijke, hoogkwalitatieve gezondheids- en verzorgingsproducten voor de consument. KeyPharm gelooft sterk in de verantwoordelijkheid tegenover de consument met als resultaat een aanbod van duurzame, efficiënte en veilige producten. Wetenschappelijke onderbouwing en voortdurende innovatie staan garant voor het waarmaken van de claims. KeyPharm is producent van Biotona, Physalis en Pureté bio. Biotona Curcuma 100% Raw Powder is verkrijgbaar bij Holland & Barrett en via hollandandbarrett.nl.

Consumentenadviesprijs: € 10,50 (200 gram)

BIOTONA – FUEL FOR LIFE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *