Zadelhoes Hollandse stijl

Wie mij goed kent weet dat wij geen rijbewijs hebben.

* Dit artikel bevat een product die door een bedrijf/merk is opgestuurd*

Yes, wij doen alles lekker fietsend (of lopend). Dus toen ik de mogelijkheid kreeg om een zadelhoes te testen van Hip in de Regen kon ik natuurlijk alleen maar ja zeggen! En het zijn niet zomaar zadelhoezen!

Een zadelhoes met Hollands trots.

Ik kon uit een aantal hoesjes kiezen en mijn oog viel gelijk op de Delfblauwe print! Ik ben geen diehard nederlandse oranje fan hoor maar het blauw steelt altijd wel mijn hartje hoor! En de keuze was dan ook snel gemaakt!
Ik heb de hoes standaard in mijn tas zitten.

En ook heel tof zat er een lekker zakje thee bij de hoes! Om heerlijk te genieten van een kopje thee als het weer eens wat minder is binnenkort 😀 Nou dat komt wel goed met een theedrinker a la ik 🙂

Alleen voor de regen?

Nee hoor! Want waarom heb ik de zadelhoes standaard in mijn tas zitten? Omdat het ook ideaal met het warme weer! Ik heb de hoes al een paar keer gepakt toen ik een shortje aan had en mijn fiets in de zon gestaan had. Dan is een zadel kneiterheet natuurlijk. En wat was ik blij met de zadelhoes! Ik kon zonder mijn benen te verbranden aan mijn zadel naar huis fietsen!

En het materiaal van de zadelhoes is echt top! Geen dun goedkoop stofje (ik krijg wel eens een hoes op mijn zadel met reclame bij het treinstation, maar die zijn zo stuk dus gebruik die nooit), maar een stevige stof die nog jaren mee kan!

Er is meer!

Want Hip in de Regen verkoopt natuurlijk niet alleen zadelhoesjes! Ze verkopen onder andere ontzettend gave lange regenjassen, regenponcho’s, regellaarzen en nog veel meer! En de service is top! Leida, het gezicht achter Hip in de Regen, is super vriendelijk en staat je graag te woord! En niet geheel onbelangrijk, het was super snel binnen!

11 reacties Voeg de jouwe toe
  1. Dit lijkt me inderdaad een fijn ding als je een zwarte zadel hebt die gloeiend heet wordt met dit weer. Fijn om je achterkant dan toch nog goed te beschermen, haha!

  2. Zelf fiets ik niet echt meer, maar ik ken wel enkele mensen die heel blij zouden zijn met een goede kwaliteit zadelhoesje. Een buurvrouw moest deze week nog dringend op zoek naar een nieuw exemplaar omdat het hare weer helemaal gescheurd en versleten was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *