Zelfstandig ondernemer zijn…

Een eigen bedrijf hebben..

Dit is iets wat ik eigenlijk al wilde zijn sinds dat ik jong was.

Niet voor een baas hoeven werken. Eigen tijden indelen. Wat leek me dat altijd heerlijk.

Maar hoe wil ik dat dan gaan vormgeven?

Toen ik jonger was heb ik nooit gedacht dat ik een blogger zou worden later. Dit is een ambitie die ik nooit echt had op jongere leeftijd, nee wilde echt een fysiek bedrijf zoals een winkel ofzo.

Toen ben ik een paar jaar geleden begonnen met bloggen, echter was dit het idee wat Jan opgooide, niet wetende dat ik het super leuk zou gaan vinden! Want waar ik toen zoiets had van ik zie wel waar het schip terecht komt, heb ik nu zoiets van: Ja! Hier wil ik straks wat mee gaan doen!

Ga je dan fulltime bloggen dan?

Wellicht in de toekomst. Voor nu is het vooral zaak dat ik mijn diploma haal op MBO 4 ? Daarna wil ik graag parttime gaan werken en daarnaast graag parttime ondernemer zijn. Ik weet dat ik nu nog niet kan leven van mijn site. Hiervoor heb ik nog lang niet genoeg betaalde opdrachten en campagnes voor. Dus dan is het wel fijn als je nog een back-up hebt met een baan.

Kamer van Koophandel?

Yes, ook daar wil ik me toch wel gaan inschrijven nadat ik geslaagd ben voor mijn diploma. Nu heeft het nog geen zin omdat ik me echt wil focussen op dat diploma. Maar daarna wil ik de stap toch wel graag gaan maken en van mijn hobby langzaam aan werk gaan maken.

Of ik mijn hele leven blijf bloggen? Geen idee. Wel wil ik iets blijven doen met het social influencen, want dit is iets wat ik wel heel erg tof vind! Dus voorlopig blijf ik vooral heel erg doorgroeien! En wie weet?

Wie van jullie is zelfstandig ondernemer? En herkennen jullie je in mijn soort van struggles?

 

 

 

 

3 reacties Voeg de jouwe toe
  1. ja tuurijk zijn er struggles. ik heb eerst in het bedrijfsleven gewerkt maar heb nu samen met mijn man een eigen bedrijf en daarnaast mijn eigen blog. super druk maar super leuk

  2. Ik heb me pas ook ingeschreven bij de KVK. Ik wilde het eigenlijk nog voor me uitschuiven tot een beter moment (dacht ik). Maar ik was bezig met het opzetten van een webshop en daarbij kwam kijken dat ik bepaalde dingen alleen kon aanschaffen met een KVK nummer. Dus toch maar de stoute schoenen aan getrokken en heb me ingeschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *