2 Boards: Snowboarden 2.0 + kortingscode!

De laatste weken zie ik overal mensen op wintersport gaan, zowel op facebook als op insta. En ik ontken niet dat door de beeld van Enzo Knol het wintersport vlammetje hier is aangewakkerd. Vandaag laat ik jullie kennis maken met het snowboarden op de boards van 2 Boards

Zo ben ik de afgelopen tijd heel wat snow related insta accounts gaan volgen. Uiteraard werd ik ook door sommige terug gevolgd en komen er “vanuit het niets” steeds meer wintersportaccounts op mijn profiel terecht.

Zo ook 2 Boards NL, toen ik bij de meldingen keek, kon ik niet gelijk bedenken wat voor account dit kon zijn. Dus ik werd heel nieuwsgierig voor ik terug ging volgen.

Ik moest heel goed kijken bij de video’s, want wat ik daar zag deed mijn mond doen openvallen. Want een onwijs gaaf concept! Snowboarden maar dan totaal anders 😀 Hoewel ik nog nooit op een ski of snowboard heb gestaan, trekt boarden me toch niet wat meer dan op 2 latjes staan.
Je snapt dus wel dat ik super enthousiast werd van deze boards!

Waarom kiezen voor 2-Boards?

Hieronder de korte uitleg die ik vond op de website.

2-Boarden is snel aan te leren, je loopt zomaar weg met je 2-Boards aan en het is gemakkelijk bij het in en uitstappen van een stoeltjeslift. Ze nemen nauwelijks plaats in waardoor ze eenvoudig mee te nemen zijn op wintersport en je kunt de normale bindingen van je board gebruiken en dus ook je eigen snowboardschoenen.

Bron: website 2 Boards NL

Het mooie is dat de boards super betaalbaar zijn! Wintersport is al een dure hobby, dus dan is dit mooi meegenomen! Zal gelijk de specificaties met jullie delen:

2-boards Basic – € 49,- per set
By Vosje - 2 Boards NL

Voor de beginnende snowboarder. Is van een iets groter formaat wat voor meer stabiliteit zorgt. Ook de traanachtige vorm, waarbij het achterste deel van het board minder breed is dan het voorste, helpt hieraan mee.

Bron: website 2 Boards NL
Specificaties:
  • Vorm: Cap
  • Afmetingen: L 445 mm x B 270 mm (nose) & 250mm (tail) x H 32 mm (nose) & 27 mm (tail)
  • Kleur: Roze (zie onderstaande afbeeldingen)
2-boards Xtreme – € 89,- per set
By Vosje - 2 Boards NL
Bron: website 2 Boards NL

Voor de meer ervaren snowboarder. Deze variant is korter dan de andere variant en reageert hierdoor extra snel. Ideaal voor stunts, tricks, jumps in de funparks, maar ook op de gewone pistes is dit 2-board goed te gebruiken. 

Bron: website 2 Boards NL
Specificaties:
  • Vorm: Sandwich
  • Afmetingen: L 400 cm x B 270 cm x H 45 mm (nose) & 40 mm (tail)
  • Kleur: Groen, geel, zwart en rood 

Als je wil weten van welk materiaal de sets gemaakt zijn, check dat dan even hier.

Wat ook handig is aan deze boards, stel dat je een ruimbagage koffer inboekt, dan kan je ze hier zo in meenemen. Want een snowboard moet je altijd als een stuk ruimbagage inboeken. Scheelt toch weer in de portemonnee.

In de handbagage koffer die 55 cm is zouden ze ook wel kunnen, maar dan zit je wel heel krap in de ruimte met de rest van spullen. Ik zou met wintersport sowieso ruimbagage aanraden, gezien je ook een helm, ski jas en ski broek etc. meeneemt. Maar dat is ieder voor zich 😉

Hier zie je 2 Boards in actie, super gaaf toch?!

Ik ga serieus overwegen om de basis set aan te schaffen, want dit is toch veel gaver dan het gewone snowboard 😀

Zouden jullie op de boards van 2 Boards durven te snowboarden?

Valentijnsdag actie! Voor de snelle beslissers!

By Vosje - 2 Boards NL
Bron: website 2 Boards NL (foto)

En omdat het de week van de liefde is, heb ik voor jullie een code voor de Valentijnsactie! Met de code byvosje14 krijg je 14% korting op een basis set ( roze ) 😀 Gewoon doorgeven bij je bestelling 😉

Lees je dit pas na Valentijnsdag? Gebruik dan byvosje10 voor 10% korting!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wendy
1 jaar geleden

Dat ziet er leuk en apart uit. Heb ik nog nooit eerder gezien!

Linda
1 jaar geleden

Wat een handige compacte set, lijkt mij ook veel makkelijker om mee te nemen!

Youk
1 jaar geleden
Antwoord aan  Linda

Inderdaad ideaal! Kost weinig, neemt weinig ruimte in en geeft toch mooie en gezellige momenten. Voor vragen of een eigen set bestellen kan je me gewoon appen op 0617716025

nicole orriens
1 jaar geleden

Dit lijkt me leuk om eens te proberen. Weer eens iets heel anders. En sportief bezig zijn is natuurlijk altijd goed.

Youk
1 jaar geleden
Antwoord aan  nicole orriens

Dat is het leuke inderdaad! Het Basic model is perfect voor uitproberen met iedereen die ook zin heeft in sportief doen. Als je vragen hebt of een je set wilt bestellen kan je me bereiken op 0617716025 🙂

Caroline
Caroline
1 jaar geleden

Oei, ik weet niet of ik dat zou durven, ik heb hoogtevrees en ben 1x in mijn leven op ski vakantie geweest. Ik maak liever rondreizen op verre bestemmingen. Je hebt er een helder artikel van gemaakt voor snowboard en wintersport liefhebbers.

Fleur
1 jaar geleden

Ik ben geen fan van wintersport, maar mijn vriend snowboard al jaren. Ik ga het hem zeker even laten zien

Youk
1 jaar geleden
Antwoord aan  Fleur

Enorm leuk voor iemand die al snowboard ervaring heeft! Misschien kan hij zelfs wel voor het Xtreme model gaan proberen voor de extra uitdaging. Ook leuk cadeautje natuurlijk 🙂