A fall to remember: leg het vast in een fotoboek van Fotofabriek!

Herst, wat was je mooi! Vooral in de bossen hebben we heerlijk van je kunnen genieten. Fotofabriek maakte het mogelijk om dit vast te leggen in een mooi fotoboek! Lees je mee?

Uiteraard hebben we de herfst dit jaar voor de verandering vastgelegd toen we op een herfstige vrijdag een keer het bos hier in de buurt in gingen.

Toen ik opnieuw benaderd werd door de toppers van Fotofabriek om een fotoalbum te laten drukken, wist ik direct welke foto’s daar in moesten komen: juist herfstfoto’s!

Het fotoboek

Net als eerder ging het ook deze keer weer heel snel en goed, mede door de online editor die het heel gemakkelijk maakt om een mooi boek samen te stellen. Heel leuk is ook dat je het zo gek kan maken als je wilt, zoals het voorbeeld hieronder:

By Vosje fotoboek

Omdat ik nogal van de privacy ben 😉 besloot ik ook tijdens de shootwandeling wat foto’s te maken van de omgeving. Want ook van als het moois wat de natuur ons te bieden heeft vallen genoeg foto’s te maken.

Oke, die trein is niet helemaal a la moeke natuur, maar hé, hier hebben we een treinenliefhebber in huis, dus die kon niet ontbreken.

Ook vond ik het klimaatbosje wel heel grappig klinken, dus kon het niet laten om ook wat informatief in het fotoboek te doen.

Stiekem wist ik al dat het resultaat weer top ging zijn, want een kleine anderhalf jaar geleden lieten we onze trouwfoto op canvas drukken bij FotoFabriek. Deze ziet er nog steeds zo gaaf uit als toen we deze ontvingen. Dat zegt wel genoeg over de kwaliteit die FotoFabriek levert!

En we weten nu al een ding zeker: samenwerking of niet, we gaan rond de zomer een zomer editie maken van deze nieuwe traditie 😀 Grote kans dat we dit gewoon gaan doen bij Fotofabriek. Want we zijn echt dik tevreden over dit fotoboek!

Hebben jullie wel eens een fotoboek laten maken?

8
Reageer op dit artikel

avatar
8 Comment threads
0 Thread replies
8 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
MelanieingridJanetDhiniDeborah Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
rachel
Gast

ik ben fotograaf dus ik heb er heel wat door mijn handen laten gaan!! zelf vind ik het ook heel leuk maar kijk er 1 keer in en dan niet meer dus zonde 🙁

nicole orriens
Gast

Ja een keertje als cadeau voor mijn jongste zoon. Dat was wel een succes toen.

charlotte
Gast

Ik moet nodig bezig met de fotoboeken. Ik loop hopeloos achter

Deborah
Gast

hahaha ik heb echt even een tijdje naar de cover van je album gekeken. Wat leuk gedaan. Wij maken geregeld fotoboeken. Sterker nog ik moet hem van 2019 ook nog in elkaar zetten.

Dhini
Gast

Superleuk! Love fotoalbum vooral in vierkante formaat. Ik moet twee vakantie album maken (2018 en 2019, OMG)

Janet
Gast

Ik zeg al jaren dat ik fotoboeken wil maken van mijn reizen, maar het komt er tot dusver nog niet van.. wellicht is het in 2020 dan eindelijk zover! 😉

ingrid
Gast
ingrid

heerlijk zo n fotoboek om terug te kijken. je maakt zoveel foto’s tegenwoordig. herinneringen voor altjd

Melanie
Gast

Ik heb net mijn griekenland album afgerond het word me derde album dat ik ga bestellen bij fotofabriek. Ik vind hun kwaliteit en service echt super. Ik hoop voor eind jan (ivm de sale ) Ook nog de eerste helft van 2016 af te maken. Ik moet de cover nog ontwerpen 🙂 Ik maak echte scrappagina’s dus daar zit heel veel tijd in