Aftersun Masker: is het wat?

Het is op sommige dagen echt hartje zomer. En hoe goed je je ook insmeert, je zal altijd wel een beetje kleur krijgen. En een goede nazorg op zo’n dag is natuurlijk aftersun! Ik test vandaag een aftersun masker voor jullie. Benieuwd naar wat ik ervan vind? Lees dan verder!

In de shoplog van Irina Touw zag ik dit aftersun masker voorbij komen. En hij kost maar € 0.59 bij de Action. En omdat ik vertrouw op haar bevindingen die ze altijd geeft, heb ik op de gok dit masker gekocht (oke ze had ze niet getest nog, maar ze had er goede hoop in) en nam ik de som op de proef voor jullie.

Zoals jullie weten ben ik niet zo een fan van sheetmasks, want mijn ervaring is dat die dingen altijd zeiknat zijn.
En jawel, ook dit masker was weer doordrenkt van het serum en alles zat onder. En ondanks ik geprobeerd heb om hem wat uit te knijpen bleef hij doordrenkt.

Zoals je op de foto kan zien is het masker iets te klein voor mijn gezicht, vooral bij mijn ogen.. Nou ja te klein, het is meer dat de ogen niet helemaal op de goede plek zitten bij mij.

Wat ik wel een pluspunt vind is dat ie heel erg lekker naar Nivea ruikt, naar dat old skool blauwe blik zeg maar.

Het heeft mijn huid zeker gekalmeerd maar het serum voelt wel heel erg vettig aan.

Ik heb geen idee of ik het nog een keer zou gebruiken. Hij was echt zeik maar dan ook zeiknat en dat vind ik gewoon niet chill aan een sheetmask.
Voor de geur zou ik wel weer doen.

Wat gebruiken jullie als verzorging voor je gezicht na een warme dag vol zon?

Reageer op dit artikel

avatar