Als je shirt maar goed zit

Als er een persoon is die niet zo van kleding shoppen houdt, dan ben ik het wel.. Tegenwoordig stuur ik Dais op pad om wat te halen. Deed ze al vanaf het begin van onze relatie en ze zit qua kleding altijd goed.

Hoewel ik vroeger echt van het shoppen was, is dat tegenwoordig minder. Maar toch heb ik af en toe wat nieuws nodig. En omdat ik vaak geen zin heb om voor mezelf naar de stad te gaan voor 1 of 2 dingen biedt het internet een uitkomst.

Sindskort heb ik Hemd voor Hem ontdekt. Een waar kleding wahalla voor de mannen onder ons. Ik dacht altijd dat op de dames kleding sites veel te vinden was. Nou Hemd voor Hem heeft meer dan genoeg merken, dus voor elke kerel wat wils.

Ik ben echt een t-shirtliefhebber en probeerde de witte t-shirts van Alan Red uit. Ik kende Alan Red nog niet en test dan ook graag nieuwe merken uit.

En ik kan je vertellen dat ze echt top zitten! Want zit een t-shirt niet lekker of is de stof niet fijn? Dan draag ik het namelijk niet ๐Ÿ˜‰ Ook blijven ze mooi wit na het wassen, ook niet geheel onbelangrijk bij witte kleding ๐Ÿ˜‰

Alan Red staat bekend om de witte t-shirts die ze maken, neem van mij aan dat die bekendheid terecht is.

Voor de dames onder ons: is jullie partner ook geen fan shoppen in de winkels?

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nicole orriens
1 jaar geleden

Mijn man vindt er ook niets aan inderdaad. Hij kan het dan ook meestal heel snel. Die oranje bretels zijn vrolijk.

Deborah
1 jaar geleden

Bij ons dus net andersom. Ik laat hem graag shoppen (ook voor mij ๐Ÿ™‚ ) haha.