Babylippies, de hype waard?

Deze lipbalms zijn best wel een hype als ik internet mag geloven.
Maar vind ik ze de hype waard? Dat lees je vandaag in deze review!

Dan heb ik het over de BabyLips van Maybelline. De lipbalm waar menig influencer enthousiast over is/was.

Zoals zovaak kwam ik vorige maand bij de Action en toen zag ik ze liggen: de beruchte Babylips.
Ze keken me aan en schreeuwde bijna: Daissss, neem ons mee om te reviewen!

En nu heb ik als blogger die graag reviews schrijft een zwak voor producten die een hype zijn en ja, ook ik ben gezwicht voor de beruchte balms.. Jeps deze “influencer” is geinfluenced.

Ik heb er 2 meegenomen: 24 Vanilla Cupcake en 23 Chai Tea Latte. Deze waren bij de Action maar € 1,39. Nou voor die prijs wilde ik de proef op de som nemen.

Maar vind ik de balms de hype waard?

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik alleen de Vanille Cupcake heb geprobeerd.
En ik moet zeggen dat ik deze balms heeeeeeeeeeeeeeeel erg fijn vind! De balm voelt zacht aan en brengt ook heel makkelijk aan op je lippen. En het mooie is dat het ook gelijk een kleurtje geeft aan je lippen. Ideaal dus als je een keer geen zin hebt om een lipstick/lipgloss aan te brengen.

Het is niet de beste foto, maar ik vind de kleur goed staan. Ik hou echt van dit soort kleuren en ben dan ook heel erg blij dat ik de gok toch gewaagd heb en de balms heb gekocht. Ook werken ze goed voor mijn dry lips die ik eigenlijk het hele jaar heb. Is het eindelijk gedaan met die lelijke velletjes 🙂

Hebben jullie de BabyLips al een keer geprobeerd?

Mochten julllie de andere balm willen zien op mijn lippen, willen jullie dan nog een apart artikel op het blog is facebook/instagram voldoende?

Reageer op dit artikel

avatar