Batiste | Waarom droogshampoo juist nu zo handig is

Dat droogshampoo dagelijks voor veel mensen een uitkomst is, is je vast niet ontgaan. Maar zeker in een periode waarin de meeste van ons veel tijd thuis doorbrengen, worden we een nog grotere fan van de magische formule. Er zitten namelijk een aantal voordelen aan droogshampoo die je juist nu nog meer zult waarderen.

1. Minder vaak wassen

Quarantaine is de ideale periode om je haar te “trainen” zodat je het straks minder vaak hoeft te wassen. Natuurlijk geen probleem om door je huis te lopen met vette lokken, nu je toch vrij weinig mensen ziet. Maar omdat je waarschijnlijk tijdens je dagelijkse wandeling of je bezoek aan de supermarkt toch liever niet met vet haar wilt lopen, is droogshampoo de ideale oplossing. Een paar spraytjes en je bent ready voor je dagelijkse ‘uitje’!

2. Uitgroei verbloemen

Waar we deze periode ook tegenaan lopen is dat alle kappersafspraken even on hold staan. Om onze uitgroei te verbloemen moeten we dus creatief zijn. Als jij het nog niet aandurft om zelf je uitgroei te verven heeft Batiste™ de ideale tussenoplossing. Met de Batiste™ Blonde en Dark Hair geef je je haar ook een vleugje kleur! Op deze manier kun je je uitgroei nog eventjes verbergen. De Batiste™ Blonde en Dark Hair zijn ideaal voor de warme blondines en alle brunettes. 

Heb jij een koelere, asblonde haarkleur? Dan passen alle andere varianten van Batiste™ perfect bij jou. Deze geeft namelijk een beetje ‘grijze’ waas af, die je vervolgens ook makkelijk uitborstelt. 

3. Heerlijke geur

Daarnaast zorgt Batiste™ droogshampoo ook nog eens voor een heerlijke, verfrissende geur. Reden genoeg om je parfum even te laten staan. Met de negen verschillende varianten van Batiste™ zit er voor iedereen wel iets bij! Gek op bloemige geuren? Ga voor Batiste™ Wildflower. Ben je meer fan van een zoete geur, ga dan voor Batiste™ Cherry. Is zwoel meer jouw ding? Ontdek dan de Batiste™ Tempt. Zit je met je hoofd al op een tropisch eiland tussen de kokosnoten? Ga dan voor Batiste™ Tropical en waan jezelf op een zonnige bestemming.

How to use?

1. Goed schudden voor gebruik en tenminste 30 cm van je haar houden.

2. Verdeel je haar in secties en spray op de haarwortels.

3. Masseer de droogshampoo vervolgens goed door het haar en geniet van subtiele natuurlijke geur.

4. Borstel je haar en style het zoals gewenst.

Verkoopinformatie en Adviesprijs

Nederland: Batiste™ Original, Luxe, Wildflower, Nude, Tropical, Tempt, Golden Rose, Blush en Cherry (€5,49 voor 200ml) en Batiste™ Extra Volume, Dark Hair, Blonde Hair (€6,49 voor 200ml) zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.

België: Batiste™ Original, Luxe, Wildflower, Nude, Tropical, Tempt, Golden Rose, Blush en Cherry (€5,49 voor 200ml) en Batiste™ Extra Volume, Dark Hair, Blonde Hair (€6,49 voor 200ml) zijn verkrijgbaar bij Kruidvat, DI en Carrefour.

Naar welke geur ben jij het meeste benieuwd?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
1 jaar geleden

Je hebt mij enthousiast gemaakt! Binnenkort naar de Kruidvat om er eentje te halen

Wendy
1 jaar geleden

Ik wist eigenlijk niet dat je kleur had in droogshampoo…. Maar ja ben er ook echt een leek in.