Beauty Kitchen Natruline Lipbalm Vegan

Vandaag heb ik voor jullie een lipbalm in de review! En niet zomaar één: namelijk de Beauty Kitchen Natruline lipbalm! Lees je mee?

Een tijdje terug deelde ik het persbericht van BeautyKitchen over hun nieuwe lipbalm Natruline. Als lipbalmaddict kon ik deze niet aan me voorbij laten gaan.

beauty kitchen natruline lipbalm by vosje

En voor de prijs van €3.49 moest ik hem dan ook gewoon halen! Op instagram had ik een poll geopend met de vraag welke van de 2 varianten ik moest gaan reviewen. Een meerderheid stemde op de vegan.

Dus zo geschiede en haalde ik een tijd terug de Vegan balm bij Holland & Barrett.

beauty kitchen natruline lipbalm by vosje

Zoals je ziet ziet het niet veel anders uit dan andere balms in dit soort blikkies. Alleen bevat deze lijn van Beauty Kitchen geen petroleum, wat stukken gezonder voor je is.

Wat ik wel merkte is dat de substantie een stuk “harder” is dan de balmblikkies die ik ken van bijvoorbeeld Vaseline. Hierdoor moet je iets meer moeite doen om het producten uit het blikje te krijgen. Iets wat ik niet heel erg vind.

Maar blijft deze dan lang zitten? Ja zeker! Ik vind deze balm zelfs fijner dan die van Vaseline bijvoorbeeld. Maar dat komt denk ik ook, doordat deze niet zo vloeibaar is. Geen idee of dat dan door de petroleum komt, dat vloeibare?

Kortom: ik kan deze echt aanraden aan iedereen! En hij is ook nog eens vegan. Dus voor iedereen bruikbaar!

Je kan deze balm krijgen in de winkel van Holland & Barrett, maar ook online bestellen op de website.

Ken jij de Beauty Kitchen Natruline Lipbalm al?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nicole orriens
1 jaar geleden

Nee deze is nieuw voor me, maar het klinkt als een goed product. En zeker in de winter is dat erg handig als je last krijgt van droge lippen.

Mandy
Mandy
1 jaar geleden

Ik wil deze wel proberen! Ik heb altijd heel erg last van droge en kapotte lippen in de winter dus fijn dat hij langer blijft zitten!