Blogmas: elke dag een blogpost in december

Ook deze maand ga ik weer eens elke dag een blogpost online zetten!

Alle posts zullen in het teken staan van de feestdagen! Van recepten tot cadeautips, je gaat het allemaal vinden op By Vosje deze maand!

Mocht je nog ideeen hebben voor artikelen, laat het dan hieronder weten! Wellicht kan ik het nog meenemen in het maken van de artikelen!

Heel veel leesplezier!!

4
Reageer op dit artikel

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
hippiemeisjeStephaniegirls-thingsLodi Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Lodi
Gast

Hé wat leuk! Ik ben benieuwd . Ik ben dol op de december maand en lees dus graag over van alles. Normaal zou ik zeggen, wow elke dag een blogpost, maar dat heb ik zelf nu ook al een paar weken. Ik heb zo veel om over te schrijven! Al blog ik zelf in de kerstvakantie minder, omdat de kinderen dan thuis zijn. Ik ga je blog in de gaten houden!

girls-things
Gast

Wat een leuk idee! Ik ben helemaal fan van Kerst, dus heb nu al zin in de maand haha.

Stephanie
Gast

Oh! Wat een leuk idee zeg! Ik moet daar ook eens werk van maken. En de feestdagen zijn natuurlijk ideaal om te bloggen!

hippiemeisje
Gast

Ik vind dat ergens steeds best bijzonder, ik zou het zelf niet kunnen. Ik kan echt moeilijk schrijven “op commando”, enfin, ergens wel natuurlijk. Ik werk ook als redactrice, maar tenzij ik zoiets al een jaar voorbereid heb, zou ik nooit iets hebben dat ik goed genoeg vind om het vol te houden elke dag iets te posten… Verder heb ik ook niets met kerstmis en zegt me de extra reden om dat dan te doen ook niets natuurlijk! 😉