ByHinke doet het weer: Mare Lyts

ByHinke: Ik hou van haar bags! Maar dat zal jullie vast niet ontgaan zijn! En ik heb een tijdje terug weer een nieuw vriendinnetje van ByHinke aan de stash toe mogen voegen! Lees je mee?

Naast Benthe, Kittie en Sietse mag ik nu Mare Lyts een nieuw thuis geven.
En wat ben ik weer blij met haar! Want ook de kleuren combi vind ik helemaal geweldig!

Ik laat me meestal verrassen door Hinke. En ze wist dat ik dit roze helemaal het einde vind! Ook alle vachtjes bij haar vind ik het einde. Zodra ik de keuze aan haar toevertrouw, weet ik altijd voor 100000000% zeker dat ze me altijd weer blij maakt met een te gekke combi!

Het is geen mega grote tas, maar ze is echt ideaal om mee te nemen op stap.
Telefoon, Benthe portemonnee, paspoort, allergietabletjes, sleutels, aansteker, Babylips, visitekaartjes, lipkleur van de dag: jawel er gaat genoeg in deze beauty πŸ™‚
En nee geen rokers hier, maar het is altijd handig om een aansteker bij je te hebben. Want je zou maar ergens komen en het licht valt uit. Ja ik heb het meegemaakt.. Was de enige die een aansteker had om de kaarsen aan te steken πŸ˜‰

Mare is het ideale tasje om een basic zwart/witte outfit af te maken! Want door haar te gekke kleurencombi geeft ze dat extraatje aan je look!

ByHinke goes big!

Het succes dat Hinke heeft met haar prachtige tassen en haar topteam, heeft ByHinke goed doen groeien! Zo erg dat het oude atelier te klein werd. Dus er moest verhuisd worden!
Mocht je Hinke en haar team in het echt willen ontmoeten of eerst een tas van dichtbij willen zien voor je haar daadwerkelijk wilt aanschaffen? Dat kan!

Je kan namelijk langskomen in de winkel aan de Oudebildtdijk 390 Te Ny Altoenae (in het mooie Friesland).

Welke tas van ByHinke vind jij helemaal het einde?

Reageer op dit artikel

avatar