CATRICE Hydro Plumping Serum

In het persbericht van de assortimentswissel van CATRICE kon je lezen dat er skincare is toegevoegd aan het assortiment. Vandaag het CATRICE Hydro Plumping Serum in de review.

Catrice Hydro Plumping Serum By Vosje

Uit het persbericht haalde ik de volgende omschrijving:

Skincare- en make-upliefhebbers weten het: huidverzorging is de eerste stap naar een mooiere teint. Het vormt de basis en bereidt de huid voor op een mooie make-uplook. Met drie Beauty Boosters breidt CATRICE haar assortiment voor het eerst uit met pre-make-up huidverzorgingsproducten. De hoofdingrediënten van het Hydro Plumping Serum zijn 1,5% hyaluronzuur, dat de huid hydrateert en zichtbaar volume geeft en panthenol, dat een kalmerend effect heeft. Breng ’s ochtends en ’s avonds twee druppeltjes van het transparante serum aan op een gereinigde huid en masseer het zachtjes in – voor een heerlijk huidgevoel en een gezond uitziende, frisse teint.

Mijn huid is een groot van van hyaluronzuur. Ik was dus heel blij dat dit in het pakketje zat dat ik mocht ontvangen. Ik kon dus niet wachten om deze te proberen, dat snappen jullie wel denk ik?

Het serum zit in een glazen flesje, iets wat je steeds vaker ziet bij merken. CATRICE gaat mee in de apothekersverpakking trend 🙂 Erg leuk om te zien.
Met het handige pipetje kan je makkelijk doseren.

Het is een doorzichtig, dikker serum. Ik heb zelf maar een half pipetje nodig. Ongeveer de helf van wat er nu in het pipetje zit op de foto hierboven. Ook smeert ie heel goed uit en breng je hem heel makkelijk aan op de huid.

En de geur! OH MY, dit serum ruikt me toch een partij lekker joh! Kan hier een parfum van gemaakt worden? Want dan koop ik die direct!

Ik heb zelf een gemengde huid ( droog en vettig) en moet zeggen dat dit serum voor mijn huid echt top werkt. Mijn huid kan ook gevoelig zijn, zeker wanneer ik veel mak-up heb gedragen en dit goed schoon heb moeten maken. Ik las ergens dat dit dan geen succes kan zijn. Gelukkig heb ik hier geen last van.

Ik hoop oprecht dat dit product vast in het assortiment komt! Aangezien ik ook ouder wordt, vind ik het belangrijk dat mijn huid goed in vorm blijft, ook mijn gezicht. Ik ben ervan overtuigd dat het hyaluronzuur echt wat doet voor mijn huid.

Kortom, ik ben dus fan van dit serum!

Mocht je dit CATRICE Hydro Plumping Serum nog ook willen proberen? Vanaf 10 februari 2020 is dit serum onder andere te koop bij Kruidvat!
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/merk. Desondanks blijft mijn mening ten alle tijden mijn eigen mening. Zie mijn disclaimer*

Reageer op dit artikel

avatar