CATRICE Instant Awake Concealer

Vandaag nog een product in de review van de assortimentswissel van CATRICE. Dit keer is het de beurt voor de CATRICE Instant Awake Concealer.

Toen ik dit product zag dacht ik: dit zou wel eens een dupe kunnen zijn van de concealer met spons van Maybelline. Niet dat ik die gebruikt of getest, maar je ziet hem zovaak voorbijkomen, dat ik daar als eerste aan dacht haha

Maar we zijn hier voor de review. De concealer beloofd veel, zoals dekking, hydratatie en anti-rimpel. Maar maakt hij dit ook waard?

De kleur die ik kreeg was 005 Neutral Light. Op zich een prima kleur voor mij. Al is ie met foundation iets te licht. Kweste van een tint donker halen.

Het is een vloeibare concealer, iets wat ik zelf heel fijn vind. Smeert goed uit op de huid en de concealer voelt goed aan op de huid. Het voelt koel aan als je het aanbrengt, ik liet me ergens vertellen dat dat een goed teken is en het dus hydrateert.

Hoewel ik het niet duidelijk op de foto kreeg, kan je wel duidelijk verschil zien, voor jullie links (Mijn rechterkant) zit de concealer, deze is nog niet afgepoederd. Aan de andere kant zit niets. Wellicht kan je het wel zien, maar ondanks de 2 lagen is hij niet mega dekkend helaas. Gelukkig kon mijn compact poeder het laatste beetje cover voor elkaar krijgen.

Is het een dupe? Geen idee. Ben ik tevreden? Zeker weten!
Ondanks dat ie niet mega dekkend is zou ik deze wel opnieuw halen.

Of ie rimpels tegen gaat? Ik weet het niet. Gelukkig heb ik er nog geen last van 😉

Deze concealer ligt vanaf 10 februari 2020 in de schappen van onder andere Kruidvat.

8
Reageer op dit artikel

avatar
7 Comment threads
1 Thread replies
7 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Daisynicole orriensTineFleurrachel Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Wendy
Gast

Wat goed om te zien dat deze concealer zijn werk opzich wel doet. Hij is misschien niet mega dekkend maar hij ziet er wel fijn in gebruik uit. Ik denk dat ik deze binnenkort ook wel eens wil gaan proberen. Bedankt voor de tip!

Marsha
Gast

Ik vind het sponsje erop wel fijn. Maar ik heb toch liever een foundation die wat meer dekkend is.

corrina
Gast

Ziet er goed uit, ga het ook proberen

rachel
Gast

ik ben heel benieuwd naar deze want gebruik zelf die van maybeline snel halen dus

Fleur
Gast

Het aanbrengen met het sponsje lijkt mij ook heel fijn werken

Tine
Gast
Tine

Bedankt voor de tip! Die concealer kan ik goed gebruiken…

nicole orriens
Gast

Moet hij niet juist wel dekkend zijn? Is het niet een nadeel dat hij dat niet is?