Cien Brow Pomade

Als je wenkbrauwen niet van zichzelf on fleek zijn, wil je de natuur graag een handje helpen. En omdat ik nog altijd zoek naar het perfecte wenkbrauwproduct, test ik vandaag een pomade uit.
Lees je mee?

Laatst zag ik bij Angela van Ilovebudgetmakeup op instagram de complete wenkbrauwlijn van de Lidl voorbij komen. Nu ben ik al bekend met de make-up van het merk Cien van de Lidl.

Nu komen we de laatste tijd zelden bij de Lidl, maar toen we er zo’n 2 weken geleden een keer onze boodschappen daar deden en we langs de bak liepen met de wenkbrauwproducten riep ja neem maar mee voor je blog ( heerlijk zo’n man die meedenkt ). Nu had ik de donkerste kleur meegenomen van de 2 varianten.

Disclaimer: Op het moment van online zetten wordt het assortiment bij ons nog verkocht.

Er hoorde hier en daar vallen dat het wel eens een dupe van de welbekende Anastasia Beverly Hills kon zijn. Nu heb ik hier geen ervaring mee. Maar voor die € 2.49 wilde ik deze pomade wel eens testen.

Ik heb de kleur 02 Deep Brown meegenomen.

Bij deze pomade zit een een handig kwastje in de dop verstopt. Qua uiterlijk doet deze verpakking me denken aan de pomade van Benefit 😉 Alleen dan stukken goedkoper 😉

En natuurlijk test ik deze brow pomade graag voor jullie.
Ik hoorde van Angela dat ie wat vettig was, waardoor hij bij haar niet goed bleef zitten. Ik werd dus extra nieuwsgierig hierdoor!

Wat een domper was voor mij was, was het kwastje wat erbij zat. Waar sommige dit een fijn borsteltje vinden, vond ik hem niet praktisch qua vorm. Daarom heb ik mijn vertrouwde action browkwastje maar weer gebruikt. Ook niet ideaal, snel opzoek naar een ander kwastje dus!

Dan het product zelf. Dit was voor mij de eerste keer dat ik met een pomade werkte en wist nog niet zo goed hoe of wat dus heb maar wat geprobeerd haha. Maar eenmaal bezig, is het een fijn product om mee te werken.
Het is inderdaad een wat vettige substantie, wat het wel wat lastig maakt om het goed verdeeld aan te brengen.
Wat betreft de houdbaarheid: bij mij blijft het eigenlijk wel de hele dag zitten.

Ik denk dat het afhankelijk is van je huidtype of een product goed blijft zitten 🙂 Ik heb zelf ook wel eens dingen getest die bij andere top waren maar wat voor mij niet werkte. Wat dat betreft blijft de huid een bijzonder iets en blijf ik me ook altijd verbazen dat 1 product verschillende effecten kan hebben qua huid. In positieve zin uiteraard 🙂

Maar ik wilde de gok van € 2.49 nemen en ik heb er niet per definitie het perfecte browproduct bij, maar wel eentje die prima voor mij werkt voor de afwisseling.

Wat is jullie favoriete wenkbrauwproduct?

3
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MandyDaisynicole orriens Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
nicole orriens
Gast

Mijn dochter verft mijn wenkbrauwen eens in de zoveel tijd met Swiss o’Par.

Mandy
Gast
Mandy

Lastig he.. ik ga om de zoveel weken henna brows doen, ideaal!