De menstruatiecup bij HEMA

Waarschijnlijk heb je je vriendin er al eens over gehoord en vond zij het in het begin ook spannend…maar nu zou ze niet anders meer willen: de menstruatiecup! De naam zegt het al, het is een cup om je menstruatie op te vangen.

De zachte, herbruikbare menstruatiecup van HEMA is vanaf vandaag verkrijgbaar en gemaakt van 100% siliconen van medische kwaliteit en is zeer comfortabel en zonder kleurstoffen. 

Ongesteld zijn is niet echt leuk, maar het kan prettiger, want met de nieuwe menstruatiecup van HEMA slaap, zwem en leef je naar hartenlust tot 12 uur lang, zonder zorgen (of doorlekken). De cup gaat zo’n 5 tot 10 jaar mee. Tel maar eens uit wat je hierdoor bespaart aan tampons en maandverband. Naast dat de cup heel prettig werkt is het namelijk ook nog eens heel duurzaam en makkelijker. Je hoeft je nog maar één per dag te verschonen.

De menstruatiecup is vanaf vandaag te koop voor € 19,- in de HEMA winkels en op hema.nl en verkrijgbaar in twee maten. Maat S is voor vrouwen met een lichte menstruatie, maat M is voor vrouwen met een middelmatige menstruatie.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
1 jaar geleden

Wat fijn dat hema dit nu ook verkoopt, zo word de drempel denk ik lager om dit te kopen

frederique
frederique
1 jaar geleden

Wel goed dat de Hema dat nu ook verkoopt. Ik heb het zelf nooit gebruikt.

Melanie
1 jaar geleden

Ik moet zeggen dat ik ze nog nooit gebruikt heb maar wie weet probeer ik het een keer

Ettie
Ettie
1 jaar geleden

Mooie blog maar nee dank je wel, verlies gelukkig niet zo heel veel bloed meer als ik ongesteld ben, dus ik hou het op de maandverband.

Denise
1 jaar geleden

Steeds vaker zie je deze maar of ik het echt als prettig zal ervaren. Stiekem ben ik wel benieuwd dus aangezien ze nu bij de Hema te koop zijn ga ik deze wellicht eens uitproberen

Amelie van Writings by Amelie

Ik wist niet dat Hema dit ook verkocht!