Debora Milano Red Lipstick

A classic red lipstick suits every woman ( en mannen ook, mocht je het dragen). Ik heb dan ook graag mooie rode lipsticks in de stash zitten. Vandaag laat ik jullie de Deborah Milano Red Lipstick zien.

Deborah Milano red lipstick by vosje

Ik had al 2 rode tinten liggen en was dan ook blij dat ik deze ontving om te mogen reviewen. Ik heb de kleur 10 Red Kiss ontvangen en het is een primer en lipstick in een. Hoe fijn is dat!

De formule van deze lipstick is heel fijn. Smeer goed uit en heeft heel veel pigment. Hij is echt mooi rood op mijn mond in ieder geval. Ook ruikt deze lipstick net als mijn andere Deborah lippies erg lekker.

Deborah Milano red lipstick by vosje

De swatch heb ik lekker in het zonnetje op de foto gezet, maar zo zie je wel de kleur goed overkomen. Wel kleitertjes warm, maar alles voor de content zullen we maar zeggen toch 😉

Hoewel het geen verplichting is natuurlijk, adviseer ik wel om een rode lipliner te dragen met deze kleur. Bij mij heeft rood nog wel eens de neiging om tussen de lijntjes te gaan zitten. Juist door een “muur” te bouwen met een liner, zit bij mij rode lipstick niet meer tussen de lijnen.

Deborah Milano red lipstick by vosje

Helaas is ie niet heel slijtvast en zat er met drinken regelmatig rode lipstick aan mn kop of rietje. Maar op zich blijft ie lang mooi zitten. Ook is dit wel een kleur die je elke dag naar het werk zou kunnen dragen. Want als je verder een basic make-uplook draagt, kan deze mooie rode kleur jouw look helemal afmaken.

Al met al ben ik superblij met dit kleurtje in mijn stash! Een mooie aanvulling op mijn rode kleuren lipstick.

De Deborah Milano Red lipstick is te koop voor 11,17 bij de Douglas en is ook te koop bij geselecteerde drogisterijen.

Ben jij al bekend met de lipsticks van Deborah Milano?

Meer lezen over Deborah Milano?

Deborah Milano Mascara

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
1 jaar geleden

Wat een mooie rode tint. Ik ben dol op rode lipsticks

rachel
1 jaar geleden

wat een mooie dais! en hij staat je goed ook 😀

Renata
1 jaar geleden

Das niet zo leuk als je zo rode plekken achterlaat als je iets drinkt of eet 😮

Merel | De Mamagids
1 jaar geleden

wat een prachtige kleur! Precies mijn favoriete tint. Ga hem even opslaan.

nicole
1 jaar geleden

Het is een hele mooie kleur rood, en hij staat je goed zeg!

Saskia
1 jaar geleden

Ik was nog niet bekend met de lipsticks van Deborah Milano. Dit is een hele mooie kleur lipstick. Ondanks dat hij niet slijtvast
is zou ik deze wel willen hebben.

Marsha
1 jaar geleden

Wat een mooie kleur zeg! Ik vind rode lipsticks altijd erg mooi, maar bij mezelf vind ik ze dan weer minder staan.

Sherry
Sherry
1 jaar geleden

Dat is zeker een mooi kleurtje. Het staat je goed. Ik ga deze toch weer opdoen.

Caroline
Caroline
1 jaar geleden

Wauw, ik vind het een prachtige rood tint en het staat je fantastisch!

Fleur
1 jaar geleden

Ik ken deze lippenstiften niet, maar ik hou wel van een mooie rode lippenstift

Kiki
1 jaar geleden

ik ken dit merk niet, maar ik houd van rode lipstick. staat je prachtig