Deborah Milano 24Ore Nude Perfect Foundation

Vandaag is het tijd voor de volgende telg uit de 24 Ore lijn van Deborah Milano: de Nude Perfection Foundation.

As you may know, ben ik al jaren fan van Deborah Milano. Dus ik was echt super enthousiast toen ik deze foundation mocht testen.

Ik moest mijn voorkeur doorgeven voor de bronzer en foundation. Echter zag ik dat de foundation een andere tint was dat ik had doorgegeven. Achteraf bleek mijn kleur niet binnen te zijn gekomen. Afijn, de foundationkleur leek aardig op de foundation van Wet ’n Wild die ik gebruikte, dus besloot het niet op te geven en ging dit avontuur aan.

De verpakking is weer eens amazing, vind de vormgeving echt heel mooi gedaan. Hoewel Deborah Milano goed betaalbaar is, vind ik de verpakking er chique uitzien.

Wat ik ook fijn vind is dat er SPF 20 in deze foundation zit! Dat is voor mij direct een pluspunt!

Oke guys/girls, deze formule!!!!!! Wat is deze fijn zeg! Ligt echt heel licht op de huid, brengt fijn aan en laat zich heel mooi en fijn blenden! Hij zou moeten hydrateren, maar ik heb al een hydraterende basis dus ik kan niet oordelen of hij echt hydrateert. Ook blijft hij de hele dag goed zitten en blijft hij goed aanvoelen de gehele dag door.

Het is een medium coverage foundation, daar moet je wel even rekening mee houden 🙂

Niet de beste foto, maar het mag goed zichtbaar zijn dat ie te roze is.

Ik kan echt maar 1 “minpunt” noemen en dat is de kleur. Helaas is deze te roze voor me. Hoewel dit niet mijn beste foto is ( langleve de selfiecamera van mijn foon), maar je kan goed zien als je naar m’n nek en gezicht kijkt dat hij een hele roze ondertoon heeft.

Super jammer van de kleur, want ik ben ech helemaal weg van deze fijne foundation! Dus ik ga eens kijken voor de goede kleur!

Kortom, ik kan deze foundation echt aanraden. Als je opzoek ben naar een betaalbare foundation, maar zo van mega budget houdt, dan zou ik zeker gaan kijken.

De Deborah Milano 24 Ore Nude Perfect Foundation bevat 30 ml en je koopt hem voor € 17,29 bij onder andere Douglas.

Ken jij deze fijne foundation al?

Meer artikelen lezen over Deborah Milano?

Deborah Milano Red Lipstick

Deborah Milano 24 Ore Instant Maxi Mascara

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
1 jaar geleden

Deze is echt super fijn en de kleur is voor mij echt perfect

jouvence
jouvence
1 jaar geleden

Ziet er goed uit, jammer van de verkeerde kleur. Hoe zit het met de dekking?