Een goede nachtrust met Bional

Een tijdje geleden deelde ik het persbericht van Bional. Toen ik las dat het ontspant en geruststelt, wilde ik dit wel proberen.

Nu ervaar ik geen stress. Maarrrrrr… ik maal echter wanneer ik op bed ik wel uren lang door. Ik heb namelijk in mijn naaste omgeving een aantal risico zitten. Vooral mijn lieve mama is een zwaar risico geval.

Hoewel er regelmatig contact is met familie van beide kanten ( zowel Jan als mijn kant ), houdt het me vooral bezig wanneer ik naar bed ga. Overdag merk je niks aan mij.

Ik was dus vooral benieuwd naar de kalmerende werking en of ik sneller in zou gaan slapen. Want daar ligt voornamelijk het probleem.

Je zal het niet geloven, maar sinds ik de tabletjes gebruik van Bional, slaap ik stukken sneller in en wordt ik uitgeruster wakker. Heel erg fijn dus!

Hoe het werkt tegen stress weet ik dus niet, puur omdat ik daar geen last van heb. Maar voor het slapen kan ik het product dus aanbevelen. Wel weet ik via anderen dat het wel werkt tegen stress.

Mocht je nou ook last hebben van moeilijk kunnen inslapen of toch last hebben van stress? Je kan de producten van Bional kopen bij Etos, zowel in de winkel als online voor € 11.99 voor 20 capsules. Ook is het te koop bij diverse gezondheidswinkels.

Wat doe jij als je wat lastig in slaap kan komen?

11
Reageer op dit artikel

avatar
11 Comment threads
0 Thread replies
11 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
rachelDhiniTessaKristofJoyce - SomedaytodayNL Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Melanie
Gast

Ik probeer een boek te luisteren als ik niet in slaap kan vallen. Dan zet ik de slaaptimer aan en val meestal wel in slaap. Ik heb niet zoveel met medicatie ook niet op natuurlijke basis. Helaas met mijn diagnoses kom ik er niet helemaal onderuit maar ik probeer liever andere dingen.

Lodi
Gast

Ik drink in de avond altijd nachtrust thee en ik weet niet of dit werkt, maar ik slaap over het algemeen prima. Ook mijn telefoon een half uur van te voren uitzetten werkt bij mij heel goed. Al moet ik zeggend at ik in deze rare tijd ook minder goed slaap hoor.

Felice
Gast
Felice

als ik lastig in slaap kan komen, ga ik heel rustig naar bed, ik bouw mijn dag dan echt af en ben een half uurtje bezig. Dan stap ik lekker ontspannen mijn bed in en zeg tegen mezelf: lekker slapen

Dalia
Gast

Herkenbaar! Precies hetzelfde had ik ook!!!!

nicole orriens
Gast

Meestal zet ik dan mijn Headspace app en doe een meditatie.

Caroline
Gast
Caroline

Lijkt me zo naar als je niet goed kan slapen. Dan is het fijn als er hulpmiddeltjes zijn zoals deze tabletjes van Bional. Zelf heb ik gelukkig geen ervaring met lastig in slaap kunnen komen. Bij mij is het eerder andersom, heb ’s avonds moeite om wakker te blijven op de bank.

Joyce - SomedaytodayNL
Gast

Dit moet ik ook eens gaan proberen! De laatste tijd zoveel moeite met in- en doorslapen.

Kristof
Gast

Moet ik misschien ook maar een keer proberen. Inslapen is hier niet het probleem maar heel dikwijls ben ik om 4u al terug wakker en dan is het gedaan met slapen…

Tessa
Gast

Klinkt goed. Ik ervaar momenteel wel meer stress op mijn werk (ouderenzorg) als normaal, dus dit zou wat voor mij zijn

Dhini
Gast

Wat fijn dat dit product goed bevalt. Al lang slaap ik niet zo diep, geen idee waarom maar ik voel me niet ik in diep slaap gevallen.

rachel
Gast

nou ik mag niks nemen maar voorheen gebruikte ik malotanine ofzoiets dat ging nog wel