Esse Skincare: fijne verzorging voor de huid

Een tijdje terug was ik op het event Beauty Days in Hardenberg.
Hier was ik samen met Bertina en we waren hier op uitnodiging van Esse Skincare. Uiteraard kon dan een bezoekje aan de prachtige stand dan niet ontbreken.

Tijdens het bezoek aan hun stand mochten we een aantal producten proberen. De mooie producten van Esse voelen echt heel zacht en goed aan op de huid kan ik je vertellen. Geen overdreven sterke geuren, wat ik zelf heel erg fijn vind.

Beide kregen we een trial pack mee. En alleen de verpakking al is prachtig!

Ik ga de producten aan de hand van bovenstaande foto reviewen voor jullie.

M1 Hydro Mousturiser

Ik begin met deze gezichtscrème. Deze hydraterende crème met hyaluronzuur trekt bij mij heel snel in de huid. Wat ik heel fijn vind! Want ik vind een crème die te lang op de huid blijft liggen niet heel fijn. Ook de geur is heel erg zacht vanille achtig. Ik hou van vanillegeurtjes, dus voor mij geen probleem. Kortom, voor mij een goede moisturiser.

R3 Protect Oil

We gaan door naar de olie. Door de Ximenia zaad olie onstaat er een laagje op de huid die zowel de uv stralen van de zon tegen houden als vrije radicalen. Ik heb zelf 10 druppeltjes gebruikt voor mij gezicht. Wat is dit ook een fijn product! Ook hier ruik ik weer die heerlijke vanille geur. I love it!! Ondanks dat dit product een beschermende laag biedt, smeer ik toch heel braaf met een spf 50+. Maar voor in de herst winter is dit een prima alternatief voor zonnebescherming.

C3 Sensitive Cleanser

We switchen weer door naar een cleanser, want een goede reiniging van de huid is onwijs belangrijk! Ik draag over het algemeen niet extreme make-up, maar toch zal dat beetje wat ik draag voor ik ga slapen verwijderd moeten worden. En dat verwijderen doet deze cleanser wel. Ook dit product is weer onwijs zacht voor de huid. Uiteraard weer de vanille geur 😉 Ook bevat dit product Aloë Vera, dus heel fijn ook als je ietwat verbrand bent in de zon.

M2 Nourish Moisturiser

Als je naar een voedende moisturiser zoekt, kan ik je deze van Esse echt aanraden. Een van de bestandsdelen is Shea boter, dit is heerlijk voedend voor je huid, ik heb zelf ook erg fan van Shea boter 🙂 Ook dit product trekt heel snel in bij mij. Wederom ook hier weer de geur van vanille weten te bespeuren.

Ik was tijdens de beurs al heel erg tevreden over de producten die ik getest had samen met Bertina. Maar ook dit keer ben ik weer overtuigd van de kracht van de producten van Esse.

Over Esse Skincare

Het Zuid-Afrikaanse salonmerk Esse is uniek in de wereld op het gebied van high-tech probiotische huidverzorging. Met baanbrekende formules,  behandelingen en technologieën zorgt het voor fantastische resultaten, zowel in de salon als thuis. Esse heeft een totaal nieuwe visie op de huid en haar processen. In plaats van als orgaan, wordt de huid gezien als een ecosysteem van menselijke cellen en microben. Het in stand houden van de diversiteit in dit ecosysteem vormt de basis van de formulering van Esse huidverzorgingsproducten. Esse maakt gebruik van innovatieve productietechnieken, luchtdichte glazen verpakkingen en formules zonder conserveringsmiddelen. Het merk is vanaf de start toegewijd aan ethische standaarden en is gecertificeerd organisch, vegan, proefdiervrij, fair trade en koolstofneutraal.

Wil je nou meer weten over Esse Skincare of ben je benieuwd waar het bij jou in de buurt te krijgen is?
Check dan even de website https://www.esseskincare.com/nl/

8
Reageer op dit artikel

avatar
7 Comment threads
1 Thread replies
8 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Hetty boonmanIngridkiki hasseltonJulietteSilkeblogs Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
rachel
Gast

klinkt als een fijn product 😀

nicole orriens
Gast

Fijn dat de producten zo goed werken, en dat je er een goed gevoel over hebt.

Yana huremovic
Gast
Yana huremovic

Oh dit kende ik nog niet! Goede tip🙌🏻

Silkeblogs
Gast

Ik kende dit merk helemaal nog niet, maar het ziet ernaar uit dat ik het moét gaan proberen!

Juliette
Gast
Juliette

Ik ken dit merk niet. Grappig dat je door andere blogs zoveel komt te weten over huidverzorging!

kiki hasselton
Gast

ik ken dit merk nog niet, maar zo te horen klinkt het goed. ik ga het onthouden

Ingrid
Gast
Ingrid

Dat lijken me fijne producten. Kende t merk.mog niet

Hetty boonman
Gast
Hetty boonman

Heb de foundation en is super fijn 👍